Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nazývali ju veľrybou a neverili, že sa zmení: Keď schudla o polovicu, nespoznali ju
Zdielať na

Nazývali ju veľrybou a neverili, že sa zmení: Keď schudla o polovicu, nespoznali ju

Zdroj: Profimedia

Prívlastok obézna je v prípade tejto blondínky už minulosť. Pustila sa do najväčšieho boja vo svojom živote a dosiahla úžasné výsledky!

Američanka Casey Canaday (25) mala už od detstva zlé stravovacie návyky, ktoré sa podpísali na jej váhe. V najhoršom období vážila až 170 kilogramov a trpela nielen fyzicky, ale aj psychicky.

Casey mala obrovské problémy s prejedaním a nadváhou už ako dieťa. Jej mama nebola klasickou ženou v domácnosti a iba málokedy sa u nich varilo. Väčšinou nakupovali polotovary, fast foody, sladké šišky, čipsy a podobne, informuje Daily Mail.

Bola len začínajúca tínedžerka, keď sa dostala na šialenú váhu 171 kilogramov! Spolužiaci v škole ju pravidelne šikanovali a posmievali sa jej, v tom období dostala aj prezývku – veľryba. Smútok a negatívne emócie ešte viac zajedala, mala pocit, že jedlo je jej jediná útecha.  

Profimedia

Casey vedela, že takto už ďalej nemôže žiť a keď sa u nej objavili vážne zdravotné komplikácie, okrem iného aj syndróm polycystických vaječníkov, ktorý tiež prispieva k enormnému nárastu hmotnosti, bola rozhodnutá radikálne zmeniť svoj život. Poslednou bodkou bol štvorhodinový let do Mexika, pri ktorom veľmi trpela, pretože sa takmer nezmestila do sedadla.

Chudnutie jej zmenilo telo aj život

Na radu odborníkov Casey podstúpila chirurgické zmenšenie žalúdka a následne kompletne zmenila svoju životosprávu. Kombinácia zdravého a pestrého jedálnička a pravidelného pohybu jej priniesla úžasné výsledky a postupne schudla neuveriteľných 76 kíl! 

Profimedia

Casey sa k starým návykom už nikdy nechce vrátiť a v novom tele sa konečne cíti šťastne, sebavedomo a plná energie. Denne dostáva množstvo pozitívnych ohlasov a stala sa inšpiráciu pre mnohých ľudí, ktorí sa trápia s nadváhou.

A čo považuje pri chudnutí za úplne najdôležitejšie? „Musíte to robiť pre seba a pre svoje zdravie. Buďte trpezliví, vydržte, a buďte hrdí na každý úspech, ktorý príde!“ odkazuje Casey, ktorá v ceste za zdravším a krajším telom pokračuje ďalej.

Klobúk dole, vyzerá super!

Profimedia

Profimedia

Bývalá modelka Chrissy Teigen sa vykašľala na striktné diéty a svoje telo začala mať rada aj s pár kilami navyše...

Súvisiace články

Najčítanejšie