Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Na pikantný rozhovor Harryho a Meghan zareagovala samotná kráľovná: Môže tieto slová myslieť vážne?
Zdielať na

Na pikantný rozhovor Harryho a Meghan zareagovala samotná kráľovná: Môže tieto slová myslieť vážne?

Zdroj: youtube/printscreen - CBS Oprah Winfrey

Pikantný rozhovor Meghan a Harry o tom, ako to v kráľovskej rodine chodí vyvolal hotovú senzáciu. Svet teraz čakal, ako zareaguje kráľovská rodina. Jej stanovisko tlmočila samotná kráľovná Alžbeta II.

Nikto to od nich nečakal a mnohí si mysleli, že po tom, čo Harry a Meghan opustili kráľovskú rodinu, utiahnu sa a budú si vychutnávať život mimo záujmu médií. Oni však urobili opak! Oprah poskytli pikantný rozhovor, v ktorom poodhalili komplikovaný život za bránami Buckinghamského paláca...

​Asi najvážnejším obvinením bolo, že v kráľovskej rodine panovali obavy, z toho, že prvorodené dieťa Meghan a Harryho by mohlo mať tmavšiu pokožku, keďže matka Markle je Afroameričanka. Hoci dvojica neprezradila, kto z najbližšej rodiny mal tieto rasistické poznámky, britské médiá poukazujú, že by to mohol byť práve princ Charles. Práve on mal už v minulosti na rôznych spoločenských akciách opakovane nevhodné rasistické poznámky... Kým niektorí spomínané narážky zľahčujú, samotná kráľovná ich berie veľmi vážne! Aspoň to tvrdí vo vyjadrení, ktoré poskytla médiám, a to aj napriek tomu, že si spomínaný rozhovor nikdy nepozrie.

Alžbeta II priznala, že "celá rodina je smutná, z toho, čím si Harry a Meghan museli za ostatné roky prejsť. Tému rasizmu berie mimoriadne vážne a budú ju riešiť, ale v súkromí. Harry, Meghan a Archie budú navždy milovanými členmi rodiny," nechala sa počuť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie