Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Svetlý moment v šokujúcom rozhovore: Harry a Meghan ukázali, ako Archie vyrástol
Zdielať na

Svetlý moment v šokujúcom rozhovore: Harry a Meghan ukázali, ako Archie vyrástol

Zdroj: Profimedia

Dlho očakávané interview vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu obletelo celý svet a okrem ťažkých tém prinieslo aj niekoľko pekných a úsmevných okamihov.

Ako sa predpokladalo, v rozhovore s Oprah Winfrey zaznelo veľa šokujúcich informácií, ktoré kráľovskú rodinu rozhodne nepotešili.

​Harry a Meghan úplne po prvýkrát odpovedali na veľmi konkrétne otázky týkajúce sa ich života v kráľovskej rodine a ich slová v niektorých momentoch doslova zaťali do živého.

Meghan spomenula napríklad svoj vzťah ku Kate a situáciu, kedy ju dohnala k slzám. Spomenuli aj to, že niektorí členovia kráľovskej rodiny mali obavy, či ich potomok nebude mať príliš tmavú farbu pokožky a napokon prišla aj úsmevná téma a Harry s Meghan priznali, aké pohlavie bude mať ich druhé dieťatko, ktoré sa má narodiť v lete.

Keď na záver prišiel “na pretras” ich 1,5-ročný synček Archie, pyšní rodičia sa úplne rozžiarili a ukázali niekoľko súkromných záberov, na ktorých je vidieť, ako sa ich prvorodený synček zmenil.

V domácom videu ukázali, ako šťastný Archie behá po pláži a moderátorke tiež ukázali, akú činnosť má ich synček úplne najradšej. Archie miluje sliepky a starostlivosť o ne a rodičia mu na rozľahlom pozemku nechali dokonca postaviť “slepačí hotel!”

Nový život v slnečnom Los Angeles si rodinka nevie vynachváliť a odchod z kráľovskej rodiny bol podľa všetkého pre nich tým najlepším rozhodnutím.

“Presťahovanie do Kalifornie bolo úžasnejšie než akákoľvek rozprávka. Žiť autenticky je podľa mňa to najdôležitejšie,” rozplývala sa konečne spokojná a šťastná Meghan.

Zverejnené interview vyvolalo množstvo protichodných reakcií a tak je viac než jasné, že sa v najbližších dňoch objavia ďalšie prekvapivé informácie.

Myslíte si, že sa Harry s Meghan rozhodli správne?

Súvisiace články

Najčítanejšie