Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Tradičný, moderný, či uletený? TOTO o vás hovorí typ stromčeka, ktorý máte doma
Zdielať na

Tradičný, moderný, či uletený? TOTO o vás hovorí typ stromčeka, ktorý máte doma

Zdroj: Profimedia

Máte už vyzdobený stromček, alebo zdobíte až tesne pred Vianocami? Jeho výber a rovnako aj štýl ozdôb veľa prezradí o vašej osobnosti.

Vianočný stromček je symbolom Vianoc a počas najkrajších sviatkoch v roku sa nachádza snáď v každej rodine. Možno máte každý rok iný stromček a meníte aj ozdoby, ale určite je štýl, ktorý vám je najbližší.

Ste pokojný a skromný človek alebo milujete veľkú spoločnosť? Zistite hneď, čo o vás typ vianočného stromčeka hovorí.

​Jednoduchý s prírodnými či jednofarebnými ozdobami

Pekný a vkusný stromček, ktorý rozhodne nehýri farbami, ale je ozdobený väčšinou len jedným typom ozdôb v jednom farebnom odtieni. Ak takýto stromček máte aj vy, znamená to, že ste skôr konzervatívny človek, veríte si a presne viete, čo a od koho chcete. 

Nie je pre vás ľahké opustiť svoju komfortnú zónu a vyskúšať neobvyklé alebo nové veci. Ste spoľahlivý človek, ktorý je vždy pripravený podporovať ostatných. Máte radi, aby bolo vo vašom živote všetko jasné, radi si veci plánujete. Nechcete si život komplikovať, vždy volíte jasnú a rovnú cestu, aby ste sa neskôr nepotkli.

unsplash.com/oana-craciun

Extravagantný

Dávate prednosť tomu, aby bol váš vianočný stromček inej, ako zelenej farby, čo môže znamenať, že radi vyčnievate z davu a idete svojou vlastnou cestou. Nevadí vám, že nahlas a často porušujete pravidlá.

Ste radi v strede pozornosti, chcete byť výrazní, iní a vždy o krok napred. Ste tiež odvážny človek, ktorý sa vždy zameriava na najvyššie ciele. Hľadáte uznanie a ste pripravený ukázať svoju silu. Ľudia, ktorí volia výrazné stromčeky, sú otvorení všetkému novému, sú pripravení experimentovať a objavovať. Prekážky vás takmer nikdy nevystrašia a dokážete sa s nimi vyrovnať vďaka svojej vytrvalosti. 

Profimedia

Mix rôznych štýlov

Nevadí vám, že je váš stromček tak trošku miš-maš, pretože je pre vás dôležité, aby ste zavesili aj ozdobu, ktorú máte ako spomienku na babičku, sú tam aj ozdoby, ktoré vyrábali vaše deti, ozdôbky, ktoré ste dostali ako darček a tak ďalej…

Takéto zdobenie vianočného stromčeka môže naznačovať, že ste nekonzistentný človek. Svoje plány často meníte, pretože pre vás môže byť ťažké rozhodnúť sa a zastaviť iba pri jednej veci. Zároveň ľahko nájdete kompromisy a snažíte sa všetkým urobiť radosť. Často premýšľate nad tým, či sú správne vaše kroky, a na základe nich prijímate dlhodobé rozhodnutia. Cítite, že musíte najskôr všetko zvážiť a zistiť, aké sú klady a zápory v každej situácii. Vo vašom prostredí existujú ľudia z rôznych svetov a vy máte talent na nadviazanie spojenia s každým z nich.

unsplash.com/annie-spratt

Čo najviac svetielok

Obľubujete vianočné svetielka a máte na stromčeku hneď niekoľko reťazí? Môže to znamenať, že ste sebavedomý a nezávislý typ človeka. Tešíte sa zo svojej individuality a zbožňujete byť v centre pozornosti. Názory ostatných vás nijako extra nezaujímajú, vaše osobné skúsenosti sú vaším hlavným poradcom a jediným zdrojom vedomostí.

Snažíte sa spestriť si život a často prijímate pozvánky na večierky a stretnutia.

Nie ste žiadny domased, ale práve naopak. Milujete spoločnosť a zábavu v širokom kruhu rovnako naladených ľudí.  S vašou otvorenou a veselou povahou si veľmi ľahko a rýchlo získavate nových priateľov.

unsplash.com/dylan-mcdonald

Maličký v kvetináči

Ak mávate pravidelne maličký, skôr symbolický stromček, neznamená to, že by ste tieto sviatky mali radi menej ako ostatní.

Ste skromní a pokojní a nikdy sa nesnažíte prilákať na seba zvláštnu pozornosť, pretože to nepotrebujete. Byť v miernom úzadí vám úplne vyhovuje, nepotrebujete byť v popredí. Vážite si to, čo máte, a nesnažíte sa za každú cenu zapôsobiť na ľudí. Myslíte si, že človek by mal byť sám sebou bez falošného prikrášľovania. Stojíte si pevne za svojimi názormi a viete, čo chcete. Do svojej blízkosti si pustíte iba ľudí, ktorých dobre a dôkladne spoznáte.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie