Oblačno
25°
Bratislava
Tadeáš
25.6.2024
Ženy sú zvedavé, KOĽKO Dara Rolins za facelifting zaplatila: Lacné to nebolo!
Zdielať na

Ženy sú zvedavé, KOĽKO Dara Rolins za facelifting zaplatila: Lacné to nebolo!

Zdroj: Instagram/dararolins_vermi

Všetko malo prebehnúť v anonymite, no nestalo sa tak! A svet sa dozvedel, že Dara Rolins sa rozhodla pre facelifting, ktorý ju výrazne omladil. Koľko ju zákrok vyšiel?

Dara Rolins sa rozhodla, že jej tvár potrebuje po päťdesiatke výrazne omladiť, preto sa rozhodla pre facelifting. Samotný zákrok podstúpila v Taliansku a dúfala, že sa o ňom verejnosť nedozvie. Chirurg však video o tom, čo plánuje na jej tvári previesť, nechal kolovať sociálnymi sieťami a všetci sa o ňom dozvedeli.  

​Nie je to tak dávno, čo sa Dare zahojili jazvy a svoju omladenú tvár ukázala svetu. Fanúšikovia ju však nešetrili kritikou a odkázali jej, že sa na seba už nepodobá! Po prvej vlne kritiky však najmä ženy začali byť zvedavé, ako zákrok prebieha a najmä, koľko stojí... "Veľa...ale nebudem konkrétna. Stačí si trošku pozobkať na internete a k cene sa skôr či neskôr dostanete samy. A nezabudnite pripočítať letenky, hotely, vďaka opakovaným návštevám/kontrolám u doktora. To v prípade, že sa rozhodnete pre zahraničie... A áno, zdravotné služby v zahraničí sú drahšie. Aj v Taliansku. V Amerike dokonca niekoľkonásobne. Viem to, pretože som zvažovala aj túto destináciu. Prečo? Hlavne preto, že som chcela absolvovať celý zákrok v anonymite...." prezradila Dara. Cena iba samotného zákroku sa na Slovensku pohybuje od 2600 eur. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Súvisiace články

Najčítanejšie