Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Máte pri sebe toho pravého partnera? Ak má tieto 4 znaky, urobí vás dokonale šťastnou
Zdielať na

Máte pri sebe toho pravého partnera? Ak má tieto 4 znaky, urobí vás dokonale šťastnou

Zdroj: unsplash.com

Keď opadne prvá fáza zamilovanosti, môže sa stať, že začnete pochybovať, či je práve ON ten pravý. Ak má tieto vlastnosti, verte, že máte doma hotový poklad!

Je úplne prirodzené, že každý jeden vzťah prechádza rôznymi fázami. Jednou z nich je aj tá, keď si po pár mesiacoch zložíte ružové okuliare a začnete žiť v bežnej realite. Práve vtedy sa môžu objaviť pochybnosti. „Je to naozaj človek, s ktorým chcem prežiť celý život?“

4 vlastnosti, ktoré má iba ON 

Má pozitívne nastavenie  

Aj odborné výskumy potvrdili, že ak u partnerov prevláda pozitívny životný postoj, sú šťastnejší a majú vysoký predpoklad na spokojný a dlhý spoločný život. Ak si nájdete partnera, ktorý je optimista, veselý typ a prevláda uňho pozitívny prístup k životu, držte sa ho. Ak aj budete mať ťažšie obdobie, bude to práve on a jeho optimizmus, čo vám pomôže zlepšiť náladu a prekonať problémy.   

unsplash.com/candice-picard

Je partnerom a priateľom v jednom 

Možno to bude znieť ako klišé, ale ak túžite po pevnom a dlhoročnom vzťahu, musí byť váš partner nielen skvelým milencom a spoločníkom, ale predovšetkým v ňom musíte mať dobrého priateľa. Rokmi totiž prirodzene klesá aj sexuálna aktivita a stále viac budete potrebovať, aby ste si boli vzájomnou oporou. Ak sa veľa rozprávate, radíte sa o všetkých dôležitých rozhodnutiach a ste prvá, ktorej sa zveruje s novinkami, je to chlap, ktorému na vás skutočne záleží. 

Pomáha vám byť lepšou osobou 

Ideálny partner vás podporuje vo vašich snoch a plánoch, pomáha vám rozvíjať sa a priblížiť sa k tomu, po čom túžite. Na jednej strane sa cítite bezpečne a chránená, na druhej strane vám nevezme krídla. Odkedy ste s ním, máte viac sebavedomia, ste istejšia, spokojnejšia a celkovo vyrovnaná. Máte presne tieto pocity pri svojom partnerovi? 

unsplash.com

Robí vás šťastnou, aj keď nerobíte vôbec nič 

Ak je dvojica naozaj zosúladená, cítia sa obaja dobre, aj keď nemajú nijaký špeciálny program. Ak sa cítite v jeho prítomnosti šťastne a príjemne aj keď trebárs iba oddychujete na gauči, ak sa máte vždy o čom rozprávať a veľa sa spolu smejete, má presne to, čo potrebujete. Málokedy je pravý ten, čo sa vás snaží silou mocou niečím výnimočným ohúriť. 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie