Jasno
11°
Bratislava
Nepochopíte, čo robí táto žena, aby mala najužší pás: Takto vyzerá a ešte vraj neskončila!
Zdielať na

Nepochopíte, čo robí táto žena, aby mala najužší pás: Takto vyzerá a ešte vraj neskončila!

Zdroj: Profimedia

Ľudia majú rôzne túžby a koníčky, no táto žena si plní skutočne bizarný sen a podľa mnohých kvôli nemu hazarduje so svojim zdravím. Čo na to hovoríte vy?

Sammy Wilson (26) z Georgie bola ešte pred pár mesiacmi bacuľka s miernou nadváhou. Ihneď, ako sa jej podarilo schudnúť, začala „pracovať“ na tom, aby si čo najviac zmenšila obvod v páse. Túži totiž pokoriť dlhoročný rekord.

Posadnutá osím pásom

Mladá žena je osím pásom doslova posadnutá a robí všetko preto, aby prekonala svetový rekord, ktorý už niekoľko rokov patrí žene Cathie Jung.

“Chcem sa dostať do knihy rekordov ako žena žena s najužším pásom na svete. Keď sa mi podarí dostať sa na svoj vysnívaný obvod tridsaťpäť centimetrov, budem ho mať rovnaký, ako je priemerná hlava novorodenca. A to bude o dva a pol centimetra menej, ako je doterajší rekord, " cituje ženu denník Metro.

Sammy si veľmi stráži jedálniček a jedáva iba v malých množstvách. Aby sa dopracovala k ešte štíhlejšiemu pásu, nosí špeciálny korzet a to až 18 hodín denne!

Profimedia

Najbližšia rodina a najmä mama ju v dosahovaní jej sna podporujú, no mnoho ľudí jej píše nenávistné komentáre a myslia si, že svojmu telu týmto akurát ubližuje. Podobný názor majú aj výživoví odborníci, ktorí ju varujú, že si takto môže spôsobiť vážne ťažkosti s dýchaním, oslabiť panvové dno, nervy aj chrbticu, ďalej jej hrozia žalúdočné a tráviace problémy, rôzne infekcie a v najhoršom prípade aj trvalé poškodenie niektorých orgánov.

Sammy Wilson

Profimedia

Mladá žena argumentuje tým, že sa nikdy tak zdravo necítila, má pekné držanie tela  a vraj sa vďaka svojmu cieľu konečne zbavila nekontrolovateľného prejedania. Uvidíme, ako jej snaha dopadne, v každom prípade vyzerá absolútne neprirodzene už teraz!

Sammy Wilson

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie