Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Na kurze plávania pre bábätká zažila ŠOK! Iná matka ju obvinila, že má nevhodné plavky!
Zdielať na

Na kurze plávania pre bábätká zažila ŠOK! Iná matka ju obvinila, že má nevhodné plavky!

Zdroj: Profimedia

Cítila sa ponížene a zahanbene. Ani vo sne ju nenapadlo, že by jej plavky mohli niekomu prekážať a ani náhodou ich nepovažuje za provokatívne. Čo si o tom myslíte vy?

Mamička, ktorá nechcela byť menovaná sa posťažovala v istej facebookovej skupine a popísala svoj nepríjemný zážitok, aby sa dozvedela, aký názor majú ostatné ženy. Čo si o tom myslíte vy?

Toto že sú nevhodné plavky?

Mamička sa zúčastnila so šesťmesačným synčekom na kurze plávania pre bábätká, kde bolo viacero rodičov. So synčekom si hodinu perfektne užili a mala z toho dobrý pocit, až kým nevyšla z bazéna a neprihovorila sa jej iná matka.  

Tá mala problém s jej plavkami a na rovinu jej povedala, že keď chce v kurze pokračovať, mala by si obliecť niečo iné, keďže kurz navštevujú aj muži a ockovia.

Kritizovaná žena neverila vlastným očiam a ušiam. Mala na sebe dvojdielne plavky – tankiny, čiže vrch tvorilo tričko, ktoré nemalo ani výstrih a spodok plavkové nohavičky s vysokým pásom. Žena dodala, že ani náhodou nemá zvodné krivky, skôr naopak, takže absolútne nechápe, že si ju vôbec niekto všimol.

Keďže jej príspevok bol medzi časom vymazaný, pridala fotografiu totožných plaviek, ktoré sa predávajú na Amazone. Nuž, dotyčná mamička, ktorá ju kritizovala, má zjavne nejaký problém sama so sebou.

Čo na tie plavky hovoríte vy?

Amazon

Súvisiace články

Najčítanejšie