Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Táto žena vám ukáže, že na zmenu nikdy nie je neskoro: Fantastické, ako teraz vyzerá!
Zdielať na

Táto žena vám ukáže, že na zmenu nikdy nie je neskoro: Fantastické, ako teraz vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Kým mnohí sa s pribúdajúcim vekom opúšťajú a starajú sa o seba čoraz menej, táto žena urobila presný opak. Je tým najlepším dôkazom, že byť fit a dobre vyzerať môžete aj vo vyššom veku!

Charlene Farnsworth (50) z kanadského Grassie mala až do štyridsiatky štíhlu postavu, no menopauza a strach z vážneho ochorenia spôsobili, že sa začala prejedať a výrazne pribrala. Táto mama dvoch detí a niekoľkonásobná babička si tesne pred päťdesiatkou povedala dosť a radikálne zmenila svoj život aj vzhľad.

Jej premena vyráža dych

Charlene sa s pribúdajúci kilami cítila čoraz horšie a tak si jedného dňa povedala dosť! Vrhla sa na zdravú a vyváženú stravu, začala sa pravidelne hýbať aj navštevovať posilňovňu. Za pár mesiacov sa z nenápadnej bacuľky stala atraktívna fit dáma. Aby sa cítila ešte viac sebavedomo, nechala si upraviť aj poprsie a jej finálna premena je neuveriteľná!

Charlene Farnsworth

Profimedia

​Sexi babička si dnes dokonca privyrába modelingom a teší sa z obdivu a pozornosti aj o polovicu mladších mužov, píše Daily Mail.

“Fitness je skvelá aktivita nielen pre telo, ale aj pre myseľ. Po každom cvičení sa cítim plná energie a optimizmu,” pochvaľuje si sympatická blondínka, ktorá sa stala vzorom pre mnohé ženy nielen v strednom a zrelom veku.

Charlene Farnsworth

Profimedia

Charlene Farnsworth

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie