Zatiahnuté, dážď
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Každý, kto ju stretol, zízal jej iba na tvár: Veď to je úplné peklo!
Zdielať na

Každý, kto ju stretol, zízal jej iba na tvár: Veď to je úplné peklo!

Zdroj: Instagram

Dakota rovnako ako mnoho iných žien zatúžila po dlhých a hustých mihalniciach. Navštívila istý salón, kde jej ich aj urobili, no výsledok dopadol katastrofálne.

Dakota si nikdy nemyslela, že by sa aj taká vec, akou je aplikovanie umelých rias, mohlo skončiť nočnou morou. Žena na vlastnej koži okúsila, aké to je, keď sa dostane do rúk neprofesionálnej "mihalničiarky". 

Ako vyzerajú najdlhšie prirodzené mihalnice na svete? Takto!

Žena natočila video, v ktorom ukazuje, ako príšerne jej mihalnice v salóne prilepili. Na videu jasne vidieť aj zostatky lepidla, ktoré mala na viečkach. “Umelé mihalnice som mala už niekoľkokrát a vždy boli veľmi pekne urobené. Nikdy predtým som necítila toľko bolesti ako teraz. Normálne mám pocit, že mi ich prilepila sekundovým lepidlom,” zverila sa nešťastná žena na sociálnych sieťach. Všade, kam prišla, ľudia na ňu neveriacky čumeli a nechápali, prečo si niečo také dala na svojej tvári urobiť. 

@deeeeeee60 Reply to @smg2332 ♬ original sound - Dakota Treacy

Ženu nakoniec zachránila iná mihalničiarka, ktorá jej najprv pôvodné riasy celých 45 minút dávala dole. “Nebyť jej, asi by som o svoje riasy prišla. A keďže moje neboli zničené, prilepila mi na ne nové... Jej práca sa s tou predošlou nedala ani zďaleka porovnať,” dodala teraz už spokojná žena. 

@deeeeeee60

UPDATE

♬ original sound - Dakota Treacy
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dakota Treacy (@dakota.treacy)

Súvisiace články

Najčítanejšie