Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Prichádza nový nechtový trend sezóny: Takúto manikúru si zvládnete spraviť aj doma
Zdielať na

Prichádza nový nechtový trend sezóny: Takúto manikúru si zvládnete spraviť aj doma

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Móda sa neustále vracia a to nielen v oblečení, ale aj v líčení a tiež aj v manikúre. Potešilo vás, že sú momentálne in práve tieto staré známe vzory?

Animal Print - čiže zvieracia potlač na nechtoch je späť! Presvedčte sa, že takéto nechty nemusia pôsobiť gýčovo a napriek výraznému vzoru, môžu vyzerať veľmi jemne a šik!

„Zvieracia potlač je nostalgický trend, ktorý bol najviac trendy v 90-tych rokoch a pravidelne sa vracia. Momentálne je najviac in leopard, ktorý je trendom v móde, obuvi a tiež na doplnkoch. Nie je teda prekvapením, že sa preniesol aj do nechtového dizajnu,” povedala známa manikérka a ambasádorka Mylee Tinu Bello pre popsugar.co.uk.

Najlepšie na manikúre so zvieracou potlačou je, že ňou môžete experimentovať z pohodlia domova. Všetko, čo potrebujete, sú štetce na zdobenie nechtov, bodkovací nástroj a vami zvolená potlač. "Pre leopardiu potlač použite kontrastnú farbu k vášmu základu, napríklad čiernu alebo tmavohnedú na leopardie škvrny. Namočte bodkovací nástroj do laku a vytvorte na nechtoch nepravidelné, zaoblené tvary. Uistite sa, že majú rôzne veľkosti a menia medzery medzi nimi," radí odborníčka.   

“Na vytvorenie tigrích pruhov použite tenký štetec na nail art namočený v čiernom alebo hnedom laku. Vytvorte na nechtoch zakrivené čiary, ktoré napodobňujú pruhy tigra. Ak máte radi zebru, použite jemný štetec na nail art namočený v čiernom laku. Vytvorte tenké vodorovné prúžky na nechtoch," vysvetľuje manikérka a dodáva, že ak chcete pozdvihnúť vzhľad nechtov so zvieracou potlačou, môžete vskúšať skombinovať trend s nejakou farbou.

Bello navrhuje neutrálne tóny, no rovnako dobre môžu vyzerať aj žiarivejšie farby. "Zemité tóny, hnedá, béžová, hnedá a čierna sa hodia na všetky vzory. Fuchsiová ružová, neónová zelená, elektrická modrá, zvýrazňovacia žltá a žiarivá oranžová môžu dobre fungovať ako akcenty. Pre leopardie a tigrované odtlačky le vhodná výrazná oranžová alebo výrazná žltá funguje dobre s neutrálnym základom. Modrá, fialová a zelená môžu vyzerať úžasne na hadom dizajne, obľúbené sú aj neónové zelené a horúce ružové." 

Ešte stále neviete, ako na to? Nech sa páči niekoľko inšpirácií.    

View this post on Instagram

A post shared by Lauren (@laurennicolenails_)

Súvisiace články

Najčítanejšie