Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Prvá česká Barbie šokovala priznaním: Nebyť týchto vecí, mala by som 100 kíl!
Zdielať na

Prvá česká Barbie šokovala priznaním: Nebyť týchto vecí, mala by som 100 kíl!

Zdroj: instagram/lolotabella

Má len 24 rokov, no za sebou niekoľko plastických operácií, výplní a vylepšení, ktoré radikálne zmenili jej vzhľad. Gabriela Jiráčková prezývaná aj Lolo ta Bella prekvapila priznaním, ako je možné, že nepriberie.

Hoci bola Gabriela Jiráčková prirodzene krásna, nebola spokojná s tým, ako vyzerá. Podstúpila a stále podstupuje rôzne skrášľovacie zákroky, pomocou ktorých sa chce priblížiť svojmu ideálu krásy. Samu seba totiž považuje za žijúce umelecké dielo a svoje telo a tvár vylepšuje k dokonalosti. 

Gabriela sa najnovšie pochválila naozaj vyšportovaným telom, ktoré je samý sval! Kráska však rovnako priznala, že na to, aby takto vyzerala, musí poriadne tvrdo makať. "Keď človeku správne nefunguje štítna žľaza, do fitka musí ísť každý deň. Ak by som necvičila, striktne nedržala diétu a moja kamarátka mi na začiatku nevysvetlila, ako správne užívať všetky suplementy, mala by som teraz tak 100 kg!" šokovala svojich fanúšikov česká Barbie. Priznala však aj to, že si trošku dopomohla aj liposukcou. Lolo ta Bella je aktuálne v top forme a vyzerá naozaj fantasticky!

Takto vyzerala pred pár mesiacmi...

Súvisiace články

Najčítanejšie