Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Takto ste Ivanu Gáboríkovú ešte nevideli: Odhalila tvár posiatu pigmentovými fľakmi
Zdielať na

Takto ste Ivanu Gáboríkovú ešte nevideli: Odhalila tvár posiatu pigmentovými fľakmi

Zdroj: Instagram/iversanns

Patrí medzi jedny z najkrajších Sloveniek a mnohé jej závidia najmä jej bezchybnú pleť. Ivana Gáboríková ukázala, že ani ona nemala vždy dokonalú pokožku a veľmi ju trápili pigmentové fľaky.

Ivana vyznáva zdravý životný štýl, pravidelne cvičí, takmer každý deň doma varí a so svojimi receptami sa rada podelí aj na sociálnych sieťach. Rovnako je to aj s rôznymi kozmetickými prípravka, ktoré sama používa. Mnohé ženy totiž túžia práve po takej pleti, ako má ona.

​Ivana už dávnejšie priznala, že aj ju trápi rovnaký problém ako mnoho žien - pigmentové fľaky. Na sebe už vyskúšala rôzne prípravky, aby sa ich zbavila. Teraz konečne ukázala aj fotku, ako jej tvár pred pár rokmi vyzerala! "Ak mi niekto napíše, že veď ja nemám žiadne pigmentové fľaky, otvára sa mi nožík vo vrecku. Toto je fotka z roku 2017, kedy to celé začalo a postupne sa zhoršovalo. Za tie roky som sa už naučila ako ich minimalizovať, aby sa dali prekryť mejkapom," priznala Ivana. 

Instagram

​Čo jej najviac pomohlo? Chemický píling, laser, hydrochinón, retinol, vitamín C, kyselina azelaová, kyselina kojová, kvalitný SPF. "Všetky produkty, ktoré u mňa vidíte, aj reálne používam. Je to dlhodobá cesta, denno-denná starostlivosť, ale stále lepšie, ako to vzdať a chodiť fľakatá," dodala Ivana. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns)

Súvisiace články

Najčítanejšie