Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Z vrcholu spadla takmer do zabudnutia, teraz je späť: Takto sa zmenila speváčka Nelly Furtado
Zdielať na

Z vrcholu spadla takmer do zabudnutia, teraz je späť: Takto sa zmenila speváčka Nelly Furtado

Zdroj: Profimedia

Kedysi patrila medzi najpopulárnejšie speváčky, potom sa však stiahla zo šoubiznisu a dlhú dobu o nej nebolo počuť, venovala sa najmä rodine. Teraz však hlási návrat na pódia a späť je aj jej atraktívny vzhľad!

Dnes už 45-ročnú kanadskú speváčku Nelly Furtado nie je treba predstavovať. Jej prvý singel I'm like a bird ju vyniesol na popredné priečky hitparád po celom svete a neskoršia tvorba úspech zmnohonásobila. Lenže potom prišiel zlom. Nelly dokonca priznala, že v istom období sa psychicky zrútila, bola veľmi vyčerpaná a rozviedla sa so svojím dlhoročným manželom.

Niekdajšia štíhla sexi kráska v tomto období extrémne pribrala, ostrihala sa a navyše za obliekala do veľmi nevhodných outfitov. 

Profimedia.sk

Vyzeralo ta tak, že z niekdajšej hviezdy sa stala už len nenápadná mama troch detí a žena v domácnosti, no po pár rokoch prišlo obrovské prekvapenie. Furtado sa na scénu vrátila priamo hviezdne a ohromila aj svojou premenou imidžu, píše cbc.ca.

„Mohla by som klamať, že mi bolo jedno, čo o mojej postave ľudia písali, ale popravde sa ma to dotýkalo,“ zverila sa speváčka. Tá nedávno nafotila kampaň na spodnú bielizeň pre značku Kim Kardashian a vyzerala naozaj očarujúco.

Najhlavnejšou otázkou však zostáva, či sa speváčka chystá vydať nový album. Je to pár mesiacov, čo sa navrátila k úspešnej zostave - Timbaland, Timberlake a vydala s nimi po sedemnástich rokoch ďalšiu hudobnú pecku názvu Keep Going Up. Speváčka pred mesiacom potvrdila, že sa môžeme tešiť na nový album a podľa informácií sa Nelly vracia v plnom nasadení a to aj žánrovo. 

Súvisiace články

Najčítanejšie