Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Instagram verzus realita: Doma vyzeráme rovnako ako tisíce iných žien
Zdielať na

Instagram verzus realita: Doma vyzeráme rovnako ako tisíce iných žien

Zdroj: Instagram

Ak ste si mysleli, že promi mamy sú vždy dokonale upravené a aj doma vyzerajú ako vystrihnuté z časopisov, omyl! Takto ste známe Slovenky ešte nevideli.

Sú matky, ktoré si aj popri deťoch vedia čas zorganizovať tak, aby počas dňa stihli všetko vybaviť. Samozrejme, popri tom ešte aj k svetu vyzerať. Potom sú tu matky, ktoré v istých momentoch svoj zovňajšok až tak neriešia a priority majú niekde inde...

​Moderátorku Top Star magazínu Soňu Skoncovú vidíte na obrazovkách televízie JOJ vždy dokonale najstajlovanú. Usmievavá tmavovláska miluje módu a rada sa pekne oblieka. Odkedy je z nej mama mala malého Robka, aj jej sa rebríček hodnôt trochu poprehadzoval. Soňa sa priznala, že veru aj ona chodí doma kadejako doobliekaná úplne rovnako ako tisíce iných žien. 

Instagram/sonaskoncova

​Mejkap, vlasy ani oblečenie skoro ráno nerieši ani Veronika Cifrová Ostrihoňová pred tým, ako zanesie svoju dcérku Sáru do škôlky. "Bežné ráno u Cifrovcov. Sára ide do škôlky a Verča má pod kabátom pyžamo..." priznal Sajfa o svojej polovičke.  Ak niekedy ani vy ráno nestíhate vyzerať ako modelka z magazínov, nič si z toho nerobte, podobne sú na tom mnohé matky. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa © Sajfa (@sajfa)

Súvisiace články

Najčítanejšie