Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Milovníčky džínsoviny sa potešia: Tento módny kúsok by vám na jar nemal chýbať v šatníku
Zdielať na

Milovníčky džínsoviny sa potešia: Tento módny kúsok by vám na jar nemal chýbať v šatníku

Zdroj: Profimedia

Džínsový materiál prevláda najmä na nohaviciach, sukniach či obľúbených bundách, pritom je to práve košeľa, ktorá môže váš outfit doladiť k dokonalosti. Pozrite sa, ako ju môžete nosiť a s čím ju kombinovať!

Džínsová košeľa je skutočne nadčasová a v tomto období sa opäť vracia na výslnie. Vyčarujete s ňou tak elegantný, ako aj ležérny outfit a váš celkový look bude vďaka nej svieži a mladistvý.

Ak milujete módu a nakupovanie, nenechajte si ujsť obľúbenú reláciu Nákupné maniačky, a to každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!

Džínsová košeľa je TOP 

Ak ju ešte nemáte, rozhodne sa do nej oplatí investovať a neoľutujete, ak si kúpite aspoň dve napríklad v rôznych farebných odtieňoch. Vhodne skombinovaná džínsová košeľa dokáže vyvolať wow efekt a aj priemerný outfit sa vďaka nej posunie na úplne inú úroveň. 

Kratšia, dlhšia, westernová, oversized, s krátkymi rukávmi, z ľahkého denimu, vyšúchaná, bledá či tmavomodrá... Tých možností je veľmi veľa a aktuálne sú trendy úplne všetky, stačí si len vybrať!

Profimedia

Druhov džínsových košieľ je toľko, že nebudete mať problém vybrať si tú najvhodnejšiu na váš typ postavy. Takúto košeľu môžete nosiť zastrčenú do nohavíc, alebo voľne splývajúcu, zapnutú na gombíky či rozopnutú namiesto bundy a podobne.  

Nech sa páči niekoľko ukážok, že džínsová košeľa je naozaj všestranným kúskom! 

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Jessie Willis (@jessieblue_)

Súvisiace články

Najčítanejšie