Jasno
24°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Obľúbené jarné šaty sú späť: Vyzerajú šik, sú pohodlné a hodia sa každej postave
Zdielať na

Obľúbené jarné šaty sú späť: Vyzerajú šik, sú pohodlné a hodia sa každej postave

Zdroj: Profimedia

Patria medzi univerzálne módne kúsky, ktoré sú v podstate trendy stále. Teraz im však módne značky dopriali oveľa väčší priestor a stanú sa tak hitom teplých jarných aj letných dní.

Ak ste tipovali, že ide o košeľové šaty, trafili ste! V rôznych dĺžkach, farbách a vzoroch budú najbližšie obdobie opäť v kurze!

Ak milujete módu a nakupovanie, nenechajte si ujsť obľúbenú reláciu Nákupné maniačky, a to každý pracovný deň od 15.50 na JOJke!

Košeľové šaty sa objavili na prehliadkach jar-leto 2024 mnohých slávnych značiek ako napríklad Valentino, Gucci, Stella McCartney či Max Mara a mnohé ďalšie, ale nájdete ich aj v ponuke bežne dostupných módnych reťazcoch.  

Univerzálnosť a nadčasovosť košeľových šiat ocenili aj mnohé celebritné krásky ako Kendall Jenner, Sofia Richie, ale aj Naomi Watts a mnohé ďalšie.  

Profimedia

Výhodou týchto obľúbených šiat je aj to, že šikovne schovajú aj oblejšie krivky a kombinovať sa dajú naozaj so všetkými topánkami či doplnkami. Čo sa týka farieb, túto sezónu dominujú zvislé prúžky, ale tiež jednofarebné šaty, či jemné vzory.  

Nech sa páči niekoľko inšpirácií, ktoré vás presvedčia, že košeľové šaty sú nadčasovým a univerzálnym kúskom!   

View this post on Instagram

A post shared by mile (@mile_kidsclothing)

View this post on Instagram

A post shared by Funda Kocak (@funda.kocak_)

View this post on Instagram

A post shared by Susie Lau (@susiebubble)

Súvisiace články

Najčítanejšie