Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Vždy štýlová Jennifer Lopez šokovala outfitom: Naozaj si obliekla TIETO džínsy?
Zdielať na

Vždy štýlová Jennifer Lopez šokovala outfitom: Naozaj si obliekla TIETO džínsy?

Zdroj: Profimedia

Latino diva veľmi dobre vie, čo je trendy a nebojí sa ani poriadne výrazných kúskov či módnych úletov. Podľa jej fanúšikov si však tento škaredý retro kúsok mohla pokojne odpustiť!

Okrem toho, že Jennifer Lopez (54) je skvelá speváčka aj herečka, patrí medzi najkrajšie celebritné hviezdy. Mnohé ženy ju za skvelý štýl považujú aj za módnu ikonu a pre mnohé sa stala vzorom a inšpiráciou. Preto bolo pre nejednu jej fanúšičku poriadnym šokom, keď sa po uliciach premávala v extrémne širokých džínsach, ktoré pôsobili rozgajdane a špinavo, píše harpersbazaar.com.

„Dirty denim“ hlási návrat 

Keďže zbytok outfitu JLo vyzeral skôr veľmi elegantne, skutočne to vyzeralo, akoby cestou spadla na kolená niekde do blata. Pravda je však taká, že Lopez stavila na značkové baggy džínsy, ktoré stoja v prepočte okolo 600 eur.

Trend „špinavého denimu“ sa aktuálne pokúša o veľký comeback, pôvodne vznikol už v roku 2000, keď ho do kolekcií zaradili takmer všetky známe značky vrátane tých najluxusnejších.

Ktovie, či tento trend prerazí, mnohí sa totiž zhodujú, že oranžovo hnedý nádych na vyšúchaných miestach vyzerá opotrebovane a nevkusne. Čo poviete na tieto džínsy a celkový outfit Jennifer Lopez vy? Obliekli by ste si na seba takéto nohavice?   

Profimedia

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie