Jasno
14°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Jedna z najobľúbenejších sukní je späť: TAKTO v nej budete na jar za hviezdu
Zdielať na

Jedna z najobľúbenejších sukní je späť: TAKTO v nej budete na jar za hviezdu

Zdroj: unsplash/tamara-bellis

Patrila medzi top trendy minulého roka a aj túto sezónu zostáva v kurze, akurát s trochu zmenenými pravidlami. Ako ju nosiť, aby ste vyzerali naozaj šik?

Čo sa týka sukní, aktuálna sezóna jar – leto 2024 im naozaj praje, z rôznych štýlov a dĺžok si určite vyberie každá žena. Zo všetkých majú však najväčší potenciál džínsové sukne, ktoré sa neustále vracajú do módy. Ak chcete byť šik, rozhodne túto jar stavte na denimovú maxisukňu. Módny magazín elle.com.au pripomína, ako a s čím sa bude teraz nosiť.

Džínsová sukňa sa v tomto roku nosí jednoznačne v modrých odtieňoch a s dĺžkou minimálne do polovice lýtok, ale pokojne až po členky. Jednoducho čím dlhšie, tým lepšie. Čo sa týka strihu, v rámci street style scény sa na vrchole držia dva - áčková sukňa a puzdrová s rázporkom. 

Najčastejšie sa džínsová maxisukňa kombinuje s rovnako džínsovou bundou alebo košeľou, vyskúšať ju môžete aj s krátkou retro koženkou či vlnenou bundičkou prípadne s prešívanou bundou či hrubším sakom.  

Inšpirujte sa módnymi inflencerkami, ktoré dokazujú, že takáto sukňa sa dá absolútne skvelo kombinovať aj s rôznymi doplnkami a topánkami všetkých druhov. Ktorý z týchto outfitov vás zaujal najviac?   

View this post on Instagram

A post shared by Zoe ? (@itszoe.z)

View this post on Instagram

A post shared by Lili (@les_ootd_de_lili)

Súvisiace články

Najčítanejšie