Jasno
17°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Hviezda Nákupných maniačok Lela Ceterová pred plastikami: Spoznali by ste ju?
Zdielať na

Hviezda Nákupných maniačok Lela Ceterová pred plastikami: Spoznali by ste ju?

Zdroj: TV JOJ

Matka dvoch detí Lela Ceterová sa nikdy netajila tým, že svoju tvár a telo vylepšuje k dokonalosti, aby s nimi bola spokojná. Postúpila už množstvo rôznych zákrokov, ktoré ju zmenili...

Tohtotýždňová hviezda Nákupných maniačok Lela Ceterová sa preslávila nielen talianskym manželstvom s českým zápasníkom Karlosom Vémolom, ale aj početnými úpravami svojho zovňajška. 

Nákupné maniačky sledujte každý pracovný deň od 15.50 na JOJke. 

Lela sa nikdy netajila rôznymi zákrokmi, ktoré podstúpila. Jej snom bolo mať plný dekolt, keďže príroda jej veľké prsia nenadelila. Okrem neho má urobený aj zadok, absolvovala aj liposukciu, nos jej niekoľkokrát operovali, má aj zväčšené pery, botox a výplne. Hoci, ako jedna z málo celebrít, vždy verejne priznala, čo si nechala vylepšiť, tŕňom v očiach mnohých žien je práve jej zovňajšok. Mnohé ju nešetria a slove urážajú. "Nechápem, prečo ženy, ktoré sú prirodzené budú útočiť na ženy ako som ja a ktoré podstúpili plastiku. Ja nikdy nebudem na nikoho útočiť. My ženy, ktoré chodíme na plastické operácie, nesúdime ženy, ktoré tam nechodia. My totiž akceptujeme druhé a to je krásne,“ priznala na instagrame. Isté je, že početné vylepšenia zmenili to, ako vyzerá. Spoznali by ste ju na starších fotkách? 

Súvisiace články

Najčítanejšie