Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ewa Farna ohúrila netradičnými šatami: Vyzeráš ako svetová hviezda, píšu jej fanúšikovia
Zdielať na

Ewa Farna ohúrila netradičnými šatami: Vyzeráš ako svetová hviezda, píšu jej fanúšikovia

Zdroj: Instagram/EF

Vyzerá fantasticky! Zlatá česká slávica za posledné obdobie výrazne schudla, čo jej mimoriadne prospelo. Cíti sa lepšie, zdravšie a spokojnejšie a môže si dovoliť aj takýto extravagantný outfit. Ako sa vám páči?

Česká speváčka Ewa Farna (30) bola v minulosti často kritizovaná a čelila hejtom a urážkam kvôli kilám navyše. Tomu je však koniec, pretože dvojnásobná mamina sa pred časom rozhodla pre zdravší životný štýl a ten priniesol svoje ovocie. Ewa sa cíti nielen lepšie a zdravšie, ale tiež výrazne schudla. So štíhlejšou postavou si môže dovoliť akékoľvek outfity, pozrite sa, v akých šatách zaujala teraz!

View this post on Instagram

A post shared by ELLE Czech (@elleczech)

Ako svetová STAR

Farna sa zúčastnila na odovzdávaní cien ELLEWomenAwards magazínu Elle, kde nielen vystupovala, ale v jednej z oceňovaných kategórií bola aj nominovaná.

,,Ďakujem za nomináciu v kategórii ,,Vízia" a gratulujem úplne zaslúžene víťazke Martine Benešové- Schäfer, ktorá je vedkyňou a spoluvyvinula liek na rakovinu prostaty. Bolo mi cťou byť nominovaná po boku tak úžasných žien!" napísala česká slávica na Instagram. Speváčka si na na túto slávnostnú príležitosť zvolila nezvyčajnú nariasenú róbu, ktorá ju na jednej strane zahaľovala od krku až po členky, ale vrch bol pritom priehľadný.

Čerešničkou na torte bol extravagantný účes a výrazné líčenie, ktoré dodali speváčke doslova hviezdny vzhľad, ktorým by pokojne mohla konkurovať aj svetovým hviezdam. Čo poviete na slávnostný outfit Ewy Farny vy?

View this post on Instagram

A post shared by ELLE Czech (@elleczech)

Súvisiace články

Najčítanejšie