Skoro jasno
17°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Pozorným fanúšikom TO neuniklo: Aj vám sú nádherné šaty Kate Middleton povedomé?
Zdielať na

Pozorným fanúšikom TO neuniklo: Aj vám sú nádherné šaty Kate Middleton povedomé?

Zdroj: Profimedia

Vojvodkyňa z Cambridge opäť potvrdila, že je právom označovaná za módnu ikonu a nielen to! Za túto vlastnosť ju obdivujú ženy z celého sveta.

Kate Middleton patrí už roky medzi top módne ikony a svojím elegantným štýlom motivuje mnohé ženy.

Štýl Kate je mnohým sympatický aj preto, že hoci vlastní aj niekoľko značkových kúskov, neváha si ich obliecť aj niekoľkokrát po sebe a tie zase kombinuje s vecami z bežne dostupných kolekcií.

Princ William a jeho očarujúca manželka Kate tentokrát zažiarili na slávnostnom udeľovaní cien Earthshot Prize Awards, ktoré prebieha v Londýne, píše The Sun. Pozrite sa, ako im to na zelenom koberci pristalo. 

Profimedia

Toto podujatie organizuje Kráľovská nadácia v Londýne a ocenenia udeľuje tým, ktorí prídu s originálnym riešením pri ochrane životného prostredia. William a Kate požiadali hostí, aby sa obliekli do rób, ktoré sú šetrné k našej planéte, a tak väčšina z hostí prišla v outfitoch, ktoré už mali na sebe.

Princ William si obliekol zaujímavé tmavozelené kašmírové sako, ktoré mal na sebe aj dva roky dozadu. Kate zalovila ešte v starších kúskoch a obliekla si šaty od Alexandra McQueena, ktoré mala na sebe pred 10 rokmi na odovzdávaní hudobných cien v Los Angeles. Hoci vojvodkyňa odvtedy porodila tri deti, vyzerá fantasticky, rovnako ako aj jej šaty, na ktorých vymenila akurát stuhu v páse. 

Čo poviete, páči sa vám v týchto šatách?

2021/2011

Instagram/katemiddletonphotos

 

Súvisiace články

Najčítanejšie