Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Poprosila ľudí, aby jej poradili, aké šaty si má obliecť na bratovu svadbu: Čo poviete vy?
Zdielať na

Poprosila ľudí, aby jej poradili, aké šaty si má obliecť na bratovu svadbu: Čo poviete vy?

Zdroj: TikTok/@kgccx_

Žena predviedla tri typy šiat a obrátila sa na svojich fanúšikov, aby jej poradili, ktoré z nich sú najvhodnejšie na svadbu, kde bude hosťom. Takéto reakcie asi nečakala!

Kate vo videu ukázala dva obleky v pastelových farbách, ktoré si na svadbu prichystal jej partner. Ona s ním chcela ladiť, a tak predviedla tri rôzne typy šiat a chcela poradiť, ktoré jej pristanú najviac, píše The Sun.

„Mám tu nejaké oblečenie na bratovu svadbu. Rozhodnite za mňa,“ povedala vo videu, pričom vysvetlila, že hľadá pekný outfit, v ktorom bude môcť aj tancovať, a keď sa naje, nebude jej vidieť väčšie brucho.  

TikTok/@kgccx_

Hoci každé zo šiat, ktoré si obliekla, boli iné, jedno však mali spoločné. Ľuďom sa nepozdávali ani jedny z nich, a to najmä preto, že boli až príliš odhalené. Väčšina si myslí, že hostia na svadbe by na seba nemali pútať pozornosť a mali by nechať vyniknúť nevestu,  

Možno by ich mohla využiť na inú príležitosť a na bratovu svadbu si zaobstarať niečo decentnejšie, čo poviete?  

@kgccx_ Help me find a wedding guest outift please and thank you #fy #fyp #outfit #wedding #weddingguest #chooseone #pickyourfavorite #wlw #lgbt? #lgbt #girlswholikegirls #dresses #ohpolly #asos @asos @Oh Polly #lesbian #bisexual?️‍? #outiftinspo #weddingday #fashion #fashiontiktok #clothes #haul #ootd #weekend #girlfriend #girlthings ♬ original sound - Kate

Súvisiace články

Najčítanejšie