Zatiahnuté
25°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Chorému chlapcovi splnili vianočné želanie: Silný a dojímavý príbeh sa dotkne aj vás
Zdielať na

Chorému chlapcovi splnili vianočné želanie: Silný a dojímavý príbeh sa dotkne aj vás

Zdroj: Instagram/Make-A-Wish

Hovorí sa, že zdraví ľudia majú veľa želaní a chorí len to jedno jediné. Žiaľ, chlapcovu diagnózu nedokázal vyliečiť ani Santa, ale pomohol mu aspoň na chvíľu na ňu zabudnúť.

7-ročný chlapec Pastor má leukémiu a zažil si už oveľa viac bolesti a trápenia, ako mnohí dospeláci za celý život.

Pre malého chlapca bol rok 2021 nesmierne ťažký, rovnako tak pre jeho najbližších. Namáhavá liečba rakoviny zobrala statočnému chlapcovi jeho detský svet a uväznila ho na dlhé mesiace na nemocničné lôžko.

 

Najkrajší vianočný darček

Dobročinná organizácia Make a Wish pomohla malému hrdinovi z Kalifornie aspoň na chvíľu zabudnúť na svoju chorobu a zažiť skutočnú radosť z Vianoc. Pastor mal totiž veľmi jednoduché a jasné želanie. Chcel sa stretnúť so Santom a zažiť s ním pekný deň mimo nemocnice.

Na vytúžené stretnutie priviedla Pastora jeho teta Tereza. “Keď si uvedomil, že sa jeho veľký sen naozaj plní, jeho starosti aj bolesti na ten moment úplne zmizli,” povedala dojatá žena pre people.com.

Santa vzal malého chlapca na „severný pól“, kde spoločne nakŕmili živého soba, rozbalili darčeky, dali si hamburger a zjedli pár vianočných sušienok a hrdinský pacient nemohol byť šťastnejší.

“Po všetkých tých bolestiach a trápení sme konečne uvideli zase toho šťastného a vysmiateho chlapca. Bol to krásny a dojemný zážitok," dodala jeho teta.

Malému veľkému hrdinovi držíme palce, nech nad ťažkou chorobou zvíťazí! Na Vianoce sa predsa dejú zázraky!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Make-A-Wish CA & NV (@makeawishcanv)

Súvisiace články

Najčítanejšie