Jasno
23°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Z jedinej dcéry Beckhamovcov rastie mamina kópia, ale... Harper opäť schytala kritiku za TIETO šaty
Zdielať na

Z jedinej dcéry Beckhamovcov rastie mamina kópia, ale... Harper opäť schytala kritiku za TIETO šaty

Zdroj: Instagram/victoriabeckham

Manželka slávneho futbalistu zavesila kariéru speváčky už dávno na klinec a roky sa realizuje v módnom priemysle. Vzťah k móde po nej zdedila aj dcéra Harper, hoci v poslednom období je práve kvôli oblečeniu terčom kritiky.

Victoria Beckham nedávno oslávila okrúhle 50. narodeniny veľkou hostinou, na ktorej nechýbali jej najbližší - manžel David Beckham, synovia Brooklyn, Romeo, Cruz a dcéra Harper. Práve mladá slečna spôsobila najväčší rozruch kvôli krémovým slipovým šatám, ktoré väčšina komentujúcich označila za absolútne nevhodné pre jej vek, píše brightside.me.

Harper Beckham je najmladším potomkom Victorie a Davida a zároveň ich jedinou a vytúženou dcérou. 12-ročná slečna je rodinným miláčikom a keďže synovia sú už samostatní, najviac pozornosti venujú slávni rodičia práve jej. Okolie ju čoraz častejšie prirovnáva k jej známej mame a to nielen vzhľadom, ale aj správaním a štýlom obliekania.  

Je toto vhodné pre 12-ročné dievča? 

Harper bola už niekoľkokrát kritizovaná za výber šiat, väčšinou ľuďom prekážalo, že si oblieka outfity určené pre dospelé ženy a inak tomu nebolo ani na oslave 50. narodenín jej mamy. Harper zvolila jednoduché slipové biele šaty na ramienka s úplne odhaleným chrbátom, ku ktorým si obula topánky na podpätku.  

Profimedia

Victorii často vyčítali, že podporuje dcéru v štýle, ktorý rozhodne nie je vhodný k jej veku, no ona si z toho zjavne nič nerobí. Pozrite sa na niekoľko ďalších outfitov, za ktoré mladá slečna schytala kritiku.

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by D.B (@icon.db)

Súvisiace články

Najčítanejšie