Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Štyri roky túžili po bábätku, osud im to vynahradil: Krajší vianočný darček si ani nemohli priať
Zdielať na

Štyri roky túžili po bábätku, osud im to vynahradil: Krajší vianočný darček si ani nemohli priať

Zdroj: Profimedia

Sympatickí manželia mali už dve dcérky, no veľmi túžili po treťom dieťatku. Sen o veľkej rodine sa im nakoniec splnil a to hneď niekoľkonásobne!

Jane a Gary Wailesovci z Austrálie sa o ďalšie dieťatko snažili dlhé štyri roky a pomaly sa začali zmierovať s tým, že im súrodenec pre dve dcérky asi nebude dopriaty. Potom však prišlo obrovské prekvapenie.

Najkrajšie vianočné darčeky

Jane a Gary sú rodičmi 7-ročnej Matildy a o dva roky mladšej Mie. Obaja veľmi túžili po ďalšom dieťatku, ale Jane nemohla otehotnieť. Skúšala rôzne spôsoby liečby a keď už konečne otehotnela, žiaľ, o dieťatko prišla. O dieťa sa pokúšali štyri roky a skúšali aj umelé oplodnenie, za ktoré dali až 7400 eur, no nakoniec to vyšlo.

„Boli sme takí nadšení, keď sme zistili, že som konečne otehotnela. Na ultrazvuku nám najskôr povedali, že to budú dokonca dvojčatá a my sme nemohli byť šťastnejší,“ povedala mamička pre denník Mirror a dodala, že keď sa doktorka pozrela ešte raz, zbadala aj tretie dieťatko. 

Profimedia

Kvôli viacerým komplikáciám musela Jane porodiť v tridsiatom týždni. Nádherné trojčatá Jay, Josie a June museli preto stráviť v nemocnici štyridsaťtri dní, ale sú úplne zdravé a rodinka sa veľmi teší, že Vianoce už budú tráviť všetci spoločne.

„Matilda a Mia sa prvýkrát stretli so svojimi sestrami iba cez okno, pretože kvôli Covidu nikoho nepustili do nemocnice,“ opisuje situáciu mamička, ktorá sa nevedela dočkať, kedy sa budú môcť všetci stretnúť a objať osobne.  

Profimedia

Nádherná rodinka, prajeme im veľa zdravia a krásny život!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie