Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Spomínate si na talentované dievčatko z filmu Veľký dar? Bude mať 18 a TAKTO sa zmenila!
Zdielať na

Spomínate si na talentované dievčatko z filmu Veľký dar? Bude mať 18 a TAKTO sa zmenila!

Zdroj: Profimedia

Na filmovom plátne zažiarila už ako sedemročná a všetkým bolo okamžite jasné, že o tomto na pohľad krehkom dievčatku budeme ešte počuť. Dnes je z nej príťažlivá mladá dáma, ktorá sa okrem herectva sa venuje aj spevu.

Nenechajte si ujsť výnimočný film Veľký dar so skvelým Chrisom Evansom a Mckennou Grace už tento piatok o 21:45 na JOJke!

Sympatická herečka Mckenna Grace oslávi už o pár dní osemnáste narodeniny, no za sebou má už bohatú hereckú kariéru. Pred kameru sa prvýkrát postavila už ako sedemročná a teraz jej  filmografia obsahuje vyše šesťdesiat úloh, z ktorých si ju diváci pamätajú najmä zo spomínaného filmu Veľký dar, ktorý zožal obrovský úspech najmä vďaka jej fenomenálnemu výkonu.   

Film natáčala vo svojich deviatich rokoch a jej prirodzený prejav si fanúšikovia okamžite zamilovali, chválou na malú detskú hviezdu vtedy nešetril ani Chris Evans. “Je pohotová, vtipná aj citlivá a svoju postavu zvládla dokonale,” vyjadril sa vtedy. 

Profimedia

Vyniká aj ako speváčka  

Mckenna Grace je nepochybne skvelou herečkou, ktorú čaká ešte množstvo príležitostí, no ju okrem herectva láka aj hudba a spev. Nedávno vydala svoju debutovú EP Bittersweet Sixteen, kde rozoberá tému o úzkostiach dospievania a rozchodu. Jej krásne zafarbený a vyspelý hlas mnohých prekvapil, a tak nie je vylúčené, že v budúcnosti skĺbi hereckú kariéru aj so spevom.   

Grace si všetky svoje piesne zložila sama. Jej texty sú kreatívne a perfektne vystihujú atmosféru dospievania a problémy prvých lások. Celá EP je kombináciou rebelstva, hnevu a úzkosti. Žánrovo Grace balansuje medzi popom a rockom.  

;

Mckenna Grace najnovšie zahviezdila v pokračovaní Krotiteľov duchov, kde ju zmenili na nepoznanie! V kinách sa tento film objaví už v júni, nenechajte si ho ujsť!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie