Jasno
23°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Syn Haberu a Peštovej má už 15 rokov, aha, ako sa zmenil: Na ktorého z rodičov sa podobá viac?
Zdielať na

Syn Haberu a Peštovej má už 15 rokov, aha, ako sa zmenil: Na ktorého z rodičov sa podobá viac?

Zdroj: Instagram/DP

Daniela Peštová je mamou troch detí. Kým najstaršieho syna má z predchádzajúceho vzťahu, ďalších dvoch potomkov má s Paľom Haberom. Pozrite sa, ako ich najmladší syn vyrástol!

Ani jeden zo slávnych rodičov svoje ratolesti často neukazuje na sociálnych sieťach a len veľmi výnimočne sa s nimi objavia niekde v spoločnosti. Výnimku tvoria pravidelne napríklad narodeniny, či iné špeciálne príležitosti, keď im svoje city dokonca vyjadria verejne, tak ako aj teraz.

Syn speváka Paľa Haberu (61) a Daniely Peštovej (53), Paul Henry, oslávil pred pár dňami svoje 15. narodeniny a obaja rodičia sa na sociálnej sieti pochválili záberom s ním a napísali mu milé vyznania.  

"Láska môjho života, zrenička môjho oka, môj synček, moje všetko. Všetko najlepšie k narodeninám, zlatko," napísala stále krásna modelka k záberu zo spoločného výletu v Benátkach.

"Všetko najlepšie, Paul! Ľúbim ťa!" Napísal o niečo stručnejšie synovi slávny otec, ktorý mnohých potešil aj dojal fotografiou so synom, na ktorej bol ešte malé bábo.   

View this post on Instagram

A post shared by Pavol Habera (@pavolhabera)

Na ktorého zo slávnych rodičov sa podľa vás Paul Henry podobá viac?  

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie