Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Po pôrode dcérky zažila ŠOK matka aj lekár: Prekvapí vás, ako sa TO mohlo stať!
Zdielať na

Po pôrode dcérky zažila ŠOK matka aj lekár: Prekvapí vás, ako sa TO mohlo stať!

Zdroj: Profimedia

Aj v dnešnej dobe sa stane, že moderná medicína zlyhá v niečom, čo by sme už rozhodne nečakali. Tento prípad je toho dôkazom.

Lyndsey Altice (30) z Wisconsinu sa s manželom už nevedeli dočkať narodenia očakávanej dcérky. Pri pôrode však prišlo prekvapenie, ktoré museli všetci, vrátane pôrodníka poriadne predýchať.

Šokujúce prekvapenie​

"Bola som prekvapená, keď sa Ada narodila a bola tak drobučká. Počas tehotenstva som totiž nabrala dvojnásobok váhy, než pri mojom prvom dieťati,“ povedala mamička a krátko po týchto pocitoch sa ukázal skutočný dôvod jej kíl navyše.

“Vedela som, čo sa deje skôr, než si to uvedomili pôrodné asistentky. Zrazu mi bolo jasné, že vnútri mám ďalšie dieťa, ktoré sa chystalo práve von,” spomína na šokujúci zážitok mamička dvojčiat. Druhé dievčatko dostalo meno Billie June a prišlo na svet dve minúty po svojej sestričke.

Profimedia

​Rodičia po šokujúcom pôrode s lekárom skontrolovali aj nahrávku z ultrazvuku a druhé dieťa tam skutočne vidieť nebolo. “Stalo sa to asi preto, že kontrolovali, či je všetko v poriadku a jednoducho druhé dieťa bolo schované a nikto ho nehľadal. Keby sledovali dlhšie, určite by ho našli.”

Aj keď to bol pre celú rodinu neuveriteľný šok, zo svojich pokladov sa tešia najviac na svete a ihneď si na dvojičky zvykli.

Profimedia

Naozaj neuveriteľné, čo poviete? S nesprávnym určením pohlavia sa sem tam stretávame, ale že by sa počas vyšetrení nezistili dve bijúce srdiečka, je poriadna rarita, čo poviete?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie