Skoro jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Nestihli ste si umyť vlasy? Tento super TRIK vás okamžite zachráni
Zdielať na

Nestihli ste si umyť vlasy? Tento super TRIK vás okamžite zachráni

Zdroj: Instagram/ sephora

Zaneprázdnená mama sa podelila o jednoduchý trik, ktorý pomôže mastným vlasom k úžasnému vzhľadu vtedy, keď si ich nestíhate umyť! Vyskúšajte to tiež!

Rachel priznala, že sa jej pravidelne stáva to, čo dobre poznajú všetky zaneprázdnené mamy. Jednoducho si popri starostlivosti o deti a domácnosť nestihne umyť vlasy. Našťastie, ukázala, ako oživiť svoje mastné vlasy pomocou dvoch jednoduchých produktov, píše Daily Star.

Čo nám na krásne vlasy radí odborníčka?

Ten pocit, keď musíte ísť medzi ľudí a nestihli ste si umyť vlasy, nie je nič príjemné, poznáme to asi všetky. Táto mamina predviedla svoj jednoduchý „mam hack“, aby oživila svoje mastné vlasy a získala tak nadýchanú hrivu ako zo salónu.  

Suchý šampón nie je žiadna novinka, raz za čas po ňom siahne snáď každá žena. Rachel však nedá dopustiť na túto konkrétnu značku a najmä upozorňuje na spôsob, ako ho treba nanášať.    

"Uistite sa, že ho nastriekate iba priamo ku korienkom, nemusíte ho dostať na zvyšok vlasov. Doprajte si príjemnú masáž, prípravok sa rýchlo vstrebe," vysvetľuje mamina a dodáva, že toto rozhodne nestačí.  

Ten pravý efekt, ktorý aj dlho vydrží, dosiahnete vtedy, ak si následne vlasy vyfénujete s nadstavcom s guľatou kefou. Pozrite si presný postup, na ktorý táto mamina nedá dopustiť!

View this post on Instagram

A post shared by Sephora (@sephora)

Ďalší trik so suchým šampónom 

Vlasoví odborníci radia, že ak je to možné, suchý šampón by sme si nemali nanášať až ráno, keď máme na hlave hotovú pohromu, ale ešte predtým, ako pôjdeme spať. Napríklad keď sa vrátite z večierku v noci a už vopred viete, že ráno si nestihnete umyť vlasy. Cez noc stihne maz nielen odsať oveľa lepšie, ale zabráni aj ďalšiemu masteniu vlasov. Ráno budú vaše vlasy vyzerať sviežo, nebudú “prilepené” na hlave a budú sa ľahko upravovať.  

Vedeli ste, že namiesto suchého šampónu môžete použiť aj obyčajný detský zásyp či kukuričný škrob? 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie