Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Belohorcová ukázala fotky s dcérou, ľudia si TO všimli hneď: Nie je primladá na takéto úpravy?
Zdielať na

Belohorcová ukázala fotky s dcérou, ľudia si TO všimli hneď: Nie je primladá na takéto úpravy?

Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Vyzerá to tak, že z malej Salmy je už tínedžerka so všetkým, čo k tomu patrí, no podľa mnohých vyzerá zbytočne staršie a na mnohé vylepšenia má ešte čas. Pozrite sa, ako sa mladá slečna zmenila!

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (48) aktuálne žije so svojim manželom Vlastom Hájkom a deťmi - Salmou a Neviom na Tenerife, odkiaľ sa o svoje zážitky či pocity pravidelne delí s fanúšikmi na Instagrame.  

Fanúšikovia si už dávnejšie všimli, že 14-ročná Salma už poriadne vyrástla, začala experimentovať s líčením, účesmi aj outfitmi, a na sociálnej sieti má už vlastný profil.   

Zuzana sa najnovšie pochválila fotografiami a videami z výletu do Madridu, ktorý si užila práve so svojou dcérou Salmou. Ako informovala fanúšikov, hlavný dôvod ich babskej jazdy bol koncert speváčky Madison Beer, ale samozrejme si užili aj atmosféru mesta a nakupovanie.

“Je skvelé urobiť si čas len pre seba a vyrazit si spolu takto na babský víkend…Čas stravený s deťmi,s ich tužbami a prianiami, je ten najlepšie strávený čas... “ napísala Zuzana k jednej z fotografií s dcérou. Ľudia jej dali za pravdu, no niektorí si opäť neodpustili komentáre smerom k jej dcére.  

“Zuzka a to už môže mať v škole na Tenerife predĺžené vlásky?” spýtala sa jedna z fanúšičiek a pridali sa aj ďalšie. “Slečna už má predĺžené vlasy?” zaujímalo ďalšiu. Zuzana sa k otázkam zatiaľ nevyjadrila, pravdepodobne to nepokladala za podstatné a určite si nechcela kaziť skvelý pocit z vydareného výletu...  

Súvisiace články

Najčítanejšie