Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Známy moderátor v relácii šokoval divákov priznaním, že prišiel o synčeka: 5-mesačné bábätko mu zomrelo na rakovinu
Zdielať na

Známy moderátor v relácii šokoval divákov priznaním, že prišiel o synčeka: 5-mesačné bábätko mu zomrelo na rakovinu

Zdroj: Facebook

Americký komik a moderátor Nick Cannon poriadne šokoval publikum svojej vlastnej šou. Pred nič netušiacimi divákmi priznal, že prišiel o svoje najmladšie dieťa...

Exmanžel Mariah Carey, s ktorou má dvojčatá, tento týždeň prišiel o svoje najmladšie dieťa. Populárny Američan sa rozhodol, že sa so smútkom a tragédiou, ktorú zažil, podelí s celým svetom. 

To, že prišiel o svojho len 5-mesašného synčeka, priznal pred divákmi svojej šou. Ako prvé ukázal fotku Zena a pomaličky sa pred ľuďmi rozrozprával o tom, aký bol krásny a rozkošný. Postupne však priznal, že sa im po zdravotnej stránke na ňom niečo nezdalo a ako dvojmesačného ho nechali podrobne vyšetriť. Lekári zistili, že bábätko má na mozgu nádor a museli ho operovať. Hoci rodičia Zena dúfali, že mu operácia pomôže, nestalo sa tak. "Po vďakyvzdaní sa všetko zmenilo. Nádor mu začal rásť a jeho stav sa zhoršoval..." opisoval so slzami v očiach Nick. Ostatný víkend ho s priateľkou zobrali k moru a bolo to poslednýkrát, čo ho držal v náručí. "Celá nedeľa bola krásna... Videli sme spolu východ aj západ slnka. Potom som sadol do auta smerom na letisko a veci som si naplánoval ako vždy, aj keď som nevedel, ako to celé dopadne. V istom momente som však auto musel otočiť a vrátiť sa späť za synom..." priznal trúchliaci moderátor pred divákmi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa NICK CANNON (@nickcannon)

Nick taktiež otvorene priznal, že nevedel, či zvládne nakrúcanie svoje šou. Tú nakoniec venoval svojmu zosnulému synovi. Do relácie si pozval aj terapeutku, ktorá pomáha rodičom, ktorí na vlastnej koži zažili stratu dieťaťa. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alyssa (@itsalyssaemm)

Súvisiace články

Najčítanejšie