Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Mladá mamička ukázala dcérku, ľuďom takmer oči vypadli: Takéto dieťa ste ešte nevideli!
Zdielať na

Mladá mamička ukázala dcérku, ľuďom takmer oči vypadli: Takéto dieťa ste ešte nevideli!

Zdroj: TikTok/ thatmomkayla

Pri mladučkej a veľmi štíhlej mamine by ste takéto dieťa určite nečakali! Pozrite si video, ktoré videlo už niekoľko miliónov ľudí a úplne všetci zostali v šoku! Je toto vôbec možné?

Keď 18-ročná Kayla čakala svoju dcéru, jej drobná a štíhla postava sa veľmi nezmenila a narástlo jej iba bruško. Predpokladala, že dievčatko zdedí jej gény, no vyzerá to tak, že bude skôr po otcovi.

Twiinsky sa už ďalšej baby do partie nevedia dočkať!

Je veľká až príliš?

Keď sa Kaylina dcérka v minulom roku narodila, vážila 3,3 kila, čo je na americké pomery trochu podpriemer. Dnes má 14 mesiacov a je taká veľká, že nosí oblečenie pre trojročné deti!

Video mladej mamičky s bacuľatou dcérkou si pozrelo už takmer 10-miliónov ľudí a väčšina z nich ju obvinila, že ju prekrmuje a kvôli nej bude mať dieťa zdravotné problémy, niektorí ju dokonca obvinili zo zneužívania dieťaťa, píše The Sun.

TikTok/ thatmomkayla

Kayla však tvrdí, že jej dcérka nemá nadváhu, len sa typom postavy podala na svojho otca, ktorý je veľmi vysoký a má silnejšiu postavu. Mamičky sa dotklo, že ju ľudia začali poučovať a radili jej, aby ju kŕmila menej a aby sa viac hýbala, pričom jej dcérka vraj chodí už od 10-tich mesiacov.

Mamička s dcérkou pravidelne navštevuje aj detského lekára a taktiež laktačnú poradkyňu a všetci sa zhodli, že je malá v poriadku a zdravá, len sa u nej už v útlom veku prejavili gény z otcovej strany.

Pri svojej drobučkej a štíhlej mamine vyzerá naozaj extrémne veľká, no dôležité je, že je zdravá! Videli ste už takéto 14-mesačné bábo?

TikTok/ thatmomkayla

@thatmomkayla Her dads side is tall & big so ofc she’s just like them ? love her though #momsoftiktok #teenmom #bigbaby #toddler #youngmom ♬ I wasnt aware there was an assignment - awnashay
@thatmomkayla Reply to @rmw1991 I would never continue doing anything that would harm her health or put her at risk ❤️ #teenmom #toddler ♬ crzy - Aira Casim ?

Súvisiace články

Najčítanejšie