Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kým mnohí prichádzajú o prácu, ona rozbehla úspešný biznis: Neuveríte, ako si zarába!
Zdielať na

Kým mnohí prichádzajú o prácu, ona rozbehla úspešný biznis: Neuveríte, ako si zarába!

Zdroj: Profimedia

Nežijeme v ľahkej dobe a okrem toho, že sa všetci momentálne obávame o svoje zdravie, problémom číslo dva je finančná situácia. Táto žena našla spôsob, ako si slušne zarobiť a hoci ju kritizujú, ona je spokojná.

Mnoho rodín sa dostalo do ťažkej situácie, keď prišli o pravidelný príjem. Kým niektorí sa spoliehajú na pomoc od štátu, prípadne od svojich blízkych, iní sa snažia zarobiť si inak. Táto vynaliezavá žena si poradila veľmi svojsky!

Netradičné podnikanie

Bývalá učiteľka Julie Dennis z Floridy sa pred časom dostala do finančnej tiesne, ako aj mnohí ďalší ľudia, no namiesto lamentovania si našla spôsob, ako si zarobiť.

Julie ako náhradná matka vynosila dieťa inému páru a keďže jej prirodzene „nabehlo“ materské mlieko, rozhodla sa, že si ho nezastaví liekmi, ale bude si ho odsávať a predávať na internete.

Julie Dennis

Profimedia

O jej materské mlieko je vraj obrovský záujem a kupujú ho najmä rodičia, ktorí si osvojili novonarodené bábätká, prípadne im ho rovnako vynosila náhradná matka, píše denník Unilad.

32-ročná žena každý mesiac napumpuje približne 443 litrov mlieka a týmto spôsobom dokázala za pol roka zarobiť takmer 17-tisíc eur. Mnohí ľudia ju za toto nezvyčajné podnikanie odsudzujú. Vidia rozdiel v tom, ak dojčiaca mamička vypomôže svojim mliekom napríklad deťom v nemocniciach, kým táto žena si z toho urobila veľký biznis a sama pri tom dieťa ani nemá.  

Julie Dennis

Profimedia

Podnikavá žena sa obhajuje, že to vôbec nie je jednoduché a robí to momentálne ako svoju hlavnú prácu. „Denne som celé hodiny pripojená na odsávačke, všetko musím dezinfikovať a čistiť, mlieko špeciálne uskladňovať a následne zabezpečovať jeho predaj tak, aby boli splnené všetky hygienické predpisy,“ vysvetľuje.

Nuž, je to síce zvláštna práca, ale pokiaľ je o jej mlieko záujem a nikomu tým neškodí, tak prečo nie? Viete si predstaviť, že by ste sa takto živili?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie