Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Recept tejto matky je HITOM: Verili by ste, že aj toto sa dá vyrobiť?
Zdielať na

Recept tejto matky je HITOM: Verili by ste, že aj toto sa dá vyrobiť?

Zdroj: Profimedia.sk

Po tom, čo Ashley zverejnila na sociálnych sieťach svoj originálny domáci výrobok, zaplavili ju správy od cudzích, ktorí by ho tiež radi vyskúšali. Pridali by ste sa k nim?

Ashley je dvojnásobná mama, pričom mladšia z dcér sa jej narodila len v apríli. Hoci mala na začiatku problémy s kojením a spustením mlieka, nakoniec všetko dobre dopadlo a jej bábätko Mia je plne kojené dieťa.

Takto si Kandráčovci užívajú nový prírastok do rodiny!

​Ashley rovnako ako mnohé iné mamy, si časť mlieka zamrazila, ak by ho potrebovala. Keď sa jej však mraznička zaplnil, hľadala iné možnosti, ako túto vzácnu tekutinu využiť. "Nechcela som materské mlieko vyhodiť, keďže by som to považovala za plytvanie. Na internete som objavila informáciu, že je super na ekzém, ktorým trpí moja staršia dcéra. Našla som recept, ako si doma vyrobiť z materského mlieka mydlo a vyskúšala ho," zverila sa Ashley pre zahraničné médiá

Profimedia.sk

Ashley najprv rozpustí glycerin, pridá doň materské mlieko, esenciálne oleje a niekedy aj kúsky levandule. Zmes vyleje do nádobiek na robenie ľadu a dá do mrazničky. Hotovým mydlom potom umýva obe svoje deti a s manželom ho používajú na ruky. Samotné mydlo si nevie vynachváliť! Vraj aj jej staršej dcérke pomohlo zmierniť ekzém. 

Profimedia.sk

​O jej mydlá je taký veľký záujem, že ich asi začne predávať online. Dokonca by svoju ponuku rozšírila aj o telové mlieka, penu do kúpeľa a ďalšie produkty. Čo si o tom myslíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie