Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ivane sa po pôrode podarilo expresne schudnúť: Ako? Tu je jej recept
Zdielať na

Ivane sa po pôrode podarilo expresne schudnúť: Ako? Tu je jej recept

Zdroj: Instagram/iversanns

Niektorým mamičkám chvíľu trvá, kým sa vrátia ku svojej pôvodnej hmotnosti, iným krátko a tej poslednej skupine je to jedno a svoju hmotnosť nijako špeciálne neriešia. Takto vyzerá Ivana Gáboríková.

Ivana s manželom sa už pár týždňov tešia zo svojej dcérky Belly, ktorá im robí obrovskú radosť. Tanečnica patrí medzi najkrajšie Slovenky a celé jej tehotenstvo ste s ňou mohli prežívať aj cez sociálne siete.

Zuzana Kubovčíková Šebová z Inkognita skúšala doma samé nová veci! Aké? To vám prezradí vo videu...

​Ivana bez okolkov priznala, že si aj v tehotenstve dopriala to, na čo mala chuť a nejako neriešila kilá. Do pôrodnice išla o 18 kilogramov ťažšia a ani o pár týždňov neskôr svoju váhu nerieši. Napriek tomu sa jej za krátky čas podarilo schudnúť

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

"Bye Bye šestonedelie. Ani si nedokážete predstaviť, ako sa opäť teším na cvičenie... na ten nával endorfínov. Počas tohto obdobia som dala dole 4kg, strava striktne 5x denne. Za celé obdobie som nemala žiadnu svoju obľúbenú čokoládu, horalku, milu atď.(sama nechápem), len kvalitné domáce koláče, za čo ako inak vďačím mamine, babke a svokričke, ktoré ma zásobovali. Ešte mám pár kg navyše oproti pôvodnej váhe. Ale cítim sa super, mám pestrú stravu, veľa energie na Bellu. A to je dôležité, nie?" priznala Ivana. 

Danielu Hantuchovú môžete cez leto stretnúť práve vo Vysokých Tatrách!

​Takže dámy, ak sa chcete zbaviť nejakých tých pár kíl navyše, stačí aktívny pohyb a najmä pravidelná a vyvážená strava. Žiadne zázraky vám nepomôžu...

Súvisiace články

Najčítanejšie