Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
9 najlepších pánskych parfumov roku 2021
Zdielať na
Relax a zdravie

9 najlepších pánskych parfumov roku 2021

PR ČLÁNOK Parfum je jedným z najoriginálnejších vynálezov ľudstva: dopĺňa vzhľad, zdôrazňuje mužnosť, zvyšuje sebavedomie… Ako vybrať parfum pre mužov?

Dodržujte nasledujúce pravidlá:

  •  zamerajte sa iba na svoje vlastné pocity;
  •  vyberajte iba dôveryhodné značky;
  •  vyskúšajte vôňu na papierovom páse;
  •  ak zvolená vôňa vyvoláva príjemné emócie, nastriekajte trochu na zápästie, vyskúšajte výsledok po 30-40 minútach.

 Predstavujeme najobľúbenejšie parfumy  pre  mužov v roku 2021.

The One for Men оd Dolce & Gabbana

Klasická vôňa, ktorá vyhovuje elegantnému, sebavedomému mužovi. Drevito-korenisté tóny priťahujú ženské pohlavie, robia nositeľa zvodnejším. Pridanie sladkého druhu tabaku dodáva  mužnosť a brutalitu. Vôňa je perzistentná a vhodná pre všetky vekové skupiny.

L.12.12 Blanc оd Lacoste

Klasika, ktorú si vybrali moderní muži. Obsahuje ľahkosť a jednoduchosť, prepletenú sofistikovanosťou. Vôňa zvýrazní všetky charakteristické vlastnosti gentlemana. Vôňa začína drevitou zmesou rozmarínu, kardamónu, ylang-ylang.

The One for Men оd Dolce & Gabbana

Parfum zvyšuje individualitu vďaka kombinácii horkosti jazmínu, sviežosti neroli a ľahkej sladkosti mandarínky a bergamotu. Zvláštnosťou arómy sú jemné tóny broskyne, morskej vody a frézie.

Versace Man Eau Fraiche оd Versace

Klasické tóny sú kombinované s príjemnou ľahkosťou. Najprv sú to akordy bergamotu, palisandru, karamboly. Srdce vône je založené na tónoch šalvie, bieleho cédru, estragónu. Parfum zdôrazni mužskú silu a eleganciu.

Fahrenheit оd Dior

Parfum je ideálny pre mužov stredného veku. Fascinuje od prvých sekúnd jemnosťou levandule, muškátového orieška, sviežosťou mandarínky, harmančeka, citrónu. Elegantný tandem zmyselnosti a vášne.

1 Million оd Paco Rabanne

Patrí do kategórie drevito-korenistých parfumov. Ihneď po aplikácii cítite ľahké akordy grapefruitu, mäty, červenej mandarínky. Mužnosť je zdôraznená vôňou jantáru, kože a pačuli.

Boss Bottled оd Hugo Boss

Osviežujúca kompozícia na základe ovocných a citrusových motívov. Aromatickú symfóniu dopĺňajú ľahké akordy škorice, klinčekov a santalového dreva.

 Le Male оd Jean Paul Gaultier

Vhodný pre výnimočných mužov, ktorí radi robia neštandardné rozhodnutia. Čerstvá mäta sa  kombinuje so sladkou vanilkou, po ktorej nasleduje santalové drevo a škorica. Vôňa je zmyselná a brutálna zároveň.

Allure Homme Sport оd Chanel

Tento parfum v mužovi prebúdza magnetické kúzlo, robí ho ešte príťažlivejším. Zvláštnosťou parfumu je jeho všestrannosť. Harmonicky kombinuje sviežosť citrusových plodov, zmyselnosť bieleho pižma a ambry, drevitý základ vetiveru a cédru.

Zdielať na

Najčítanejšie