Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fešáka zo seriálu Nemocnica si ženy okamžite obľúbili: Neuveríte, čo mu vyviedla nadšená fanúšička
Zdielať na

Fešáka zo seriálu Nemocnica si ženy okamžite obľúbili: Neuveríte, čo mu vyviedla nadšená fanúšička

Zdroj: TV JOJ

Richard Autner si v populárnom seriáli zahral chirurga Romana Vargu a diváci pri jeho výkone nešetria chválou. Jeho neopozeraná tvár zaujala najmä ženské publikum.

Jojkársky seriál Nemocnica si získal fanúšikov už od prvej časti. Momentálne si ho môžete vychutnať v utorok, stredu a vo štvrtok o 20:35 na JOJke!

Nový sexsymbol?

Charizmatický Richard Autner (29) nebol doteraz len divadelným hercom, mohli ste ho vidieť napríklad v jojkárskych seriáloch Slovania či Pravá tvár. Úloha chirurga v bielom plášti je však oveľa výraznejšia, o čom svedčí aj zvýšený záujem fanúšičiek o jeho osobu.

Nela Pocisková a Richard Autner

TV JOJ

Hoci si v seriáli zahral neverníka, ktorý má slabosť na ženy a tak niekedy nevie, ako sa správne rozhodnúť, diváčky si ho napriek tomu veľmi obľúbili a mnohí ho považujú za nový slovenský sexsymbol.

“V mojich očiach vyzerá sexsymbol úplne inak, takže sa s tým nestotožňujem, ale samozrejme je príjemné to počuť,” povedal Richard pre Topstar. 

Ozaj, vedeli ste, že Richard Autner je tiež skvelý spevák a má aj vlastnú kapelu?

Viac pikošiek zo slovenského aj zahraničného šoubiznisu si nenechajte ujsť každý pracovný deň v relácii Topstar po Novinách o 12-tej!

Súvisiace články

Najčítanejšie