Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Ona sa cíti sexi, no denne čelí kritike: Hejteri jej píšu, že bez mejkapu vyzerá ako chlap
Zdielať na

Ona sa cíti sexi, no denne čelí kritike: Hejteri jej píšu, že bez mejkapu vyzerá ako chlap

Zdroj: TikTok/thatgirlsare

Nebojí sa na sociálnej sieti ukazovať so všetkým, čo jej príroda nadelila, no nie všetci majú pre to pochopenie. Pozrite sa, čo im prekáža!

Užívateľka TikToku, ktorá vystupuje ako Sare, priznala, že dostáva mnoho kritických správ a urážok a vraj vyzerá ako chlap. Dôvodom je jej zarastajúca tvár, ktorú sa nebojí ukazovať pre celým svetom.

Aj krásne modelky majú komplexy a riešia nedostatky na svojom výzore. Toto prezradila Daniela Peštová!

Som pekná aj keď mám bradu!

Tejto žene už ako tínedžerke diagnostikovali syndróm polycystických vaječníkov, pri ktorom je najčastejším vedľajším účinkom práve rýchly rast hustého a tmavého ochlpenia na tvári a tele.

Mladá žena sa naučila prijať svoj hirsutizmus a so svojimi fanúšikmi delí o videá propagujúce pozitivitu tela, píše denník The Sun. 

„Keď som mala osemnásť, išla som na laserové odstránenie chĺpkov. Terapeut mi povedal, aby som sa pred prvým ošetrením oholila. Laser však nezafungoval a toto mi zostalo,“ hovorí Sare, ktorá sa cíti šťastne a príťažlivo aj napriek tomu, že holenie sa stalo jej bežnou dennou činnosťou.

@thatgirlsare

It’s normal for women to have facial hair ##fyp ##foryoupage ##foryou ##facialhair ##hirsutism ##bodyhair ##pcosawareness ##viral ##pcos ##pcosproblems

♬ Just for me - PinkPantheress

 

„To, že máte chĺpky na tvári, neznamená, že sa nemôžete cítiť sexi alebo atraktívne,“ odkazuje všetkým ženám, ktoré sa pre rovnaký problém trápia. 

Mali by ste odvahu ukázať sa takto aj vy?

@thatgirlsare

To all the girls! ##fyp ##foryou ##facialhair ##hirsutism ##pcos ##pcosawareness ##pcosproblems ##bodyhair ##normalisebodyhair ##plussizegirl ##plussizeuk

♬ Just for me - PinkPantheress
@thatgirlsare

Daily shave! ##pcosproblems ##pcosawareness ##facialhair ##bodyhair ##hirsutism ##plussizeuk ##fyp ##foryou ##foryoupage ##viral ##tiktok

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod

Súvisiace články

Najčítanejšie