Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Nechutný útok na Jasminu Alagič: Táto žena ju chcela zbiť
Zdielať na

Nechutný útok na Jasminu Alagič: Táto žena ju chcela zbiť

Zdroj: Instagram/jasmina_alagic

Obľúbená moderátorka Jasmina Alagič si na svoju osobu vypočula nielen chválu, ale aj kritiku. Hoci je úplne zmierená s tým, že sa nie každému musí zapáčiť, to, čo jej odkázala jedna žena, bolo už cez čiaru.

Jasmina je novou moderátorkou najlepšej zábavnej šou Česko Slovensko má talent, ktorá ju jednoznačne obohatí svojim šarmom a bezprostrednosťou. Kráska so svojimi fanúšikmi na sociálnych sieťach rada zdieľa to, čo má rada, čo sa jej páči a veľakrát aj svoje názory a rady. 

​Hoci si je úplne vedomá, že nie každému je sympatická, to ešte nie je dôvod, aby ju niekto v komentároch a diskusiách urážal, nadával jej a chcel ju zbiť! Presne to sa totiž nedávno stalo a tentokrát to Jasmina nechala tak! Na svojom Instagrame, kde má cez 450 000 sledovateľov, zverejnila tvár aj komentár ženy, ktorá si servítku pred ústa nedávala: “A keby som jej na tú hnusnú papuľu j**la ja????? To by bolo iné ako od chlapa, či? Ale tiež by to isto naposledy nebolo, keď na ňu tak pozerám. Fuj, špatná je a ešte aj sprostá...ale takých poznám viac.”

Instagram/jasmina_alagic

​Alagič tak ukázala, s čím sa musia známe tváre denne vysporiadať a aké rôzne komentáre im ľudia píšu. A veľakrát to nie je nič príjemné. Pod rúškom anonymity sa niektorí ľudia odvážia napísať naozaj drsné slová, ktoré by im zrejme do očí nikdy nepovedali. Čo si myslíte vy?

Nová séria Česko Slovensko má talent štartuje už 8. septembra na JOJke!

Súvisiace články

Najčítanejšie