Jasno
18°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vylepšite si vzhľad interiéru dizajnovou klimatizáciou
Zdielať na
Relax a zdravie

Vylepšite si vzhľad interiéru dizajnovou klimatizáciou

Radi by ste si zaobstarali klimatizáciu, no nechcete, aby svojím vzhľadom narušila váš interiér? S dizajnovými klimatizáciami od ZSE sa nemáte čoho obávať.

Klimatizácia ako dizajnový doplnok

Elektrospotrebiče dnes nie sú už len funkčnou záležitosťou. Vyberáme si ich samozrejme pre ich praktické využitie, musia však spĺňať aj určitú estetickú funkciu. Dokonalý moderný elektrospotrebič by mal byť ozdobou interiéru, ale pritom dokonale splynúť s prostredím. Zároveň musí stále spoľahlivo plniť svoju funkciu.

Váš domov máte zariadený a vyladený do posledného detailu. Dlho ste zháňali kožené úchytky na skrine a skoro rok čakali na sedačku, ktorá presne zapadne do vašej obývačky. Všetko ste si zariadili tak, aby jednotlivé kusy nábytku, ale i najmenšie doplnky spolu ladili a predstava, že to zavŕšite „veľkou bielou skriňou“ na stene“ vás privádza do zúfalstva. Ak je toto dôvod, prečo vám ešte stále doma chýba klimatizácia, môžete sa prestať obávať. S dizajnovými klimatizáciami od ZSE si domácnosť skrášlite ešte viac.

Klimatizácia, ktorá splynie s prostredím

Moderné dizajnové klimatizácie nenarušia žiadny interiér. Ani atypické drevené steny a čisto prírodný štýl bývania. Perfektne funguje aj v drevenom nízkoenergetickom dome.

Postavili sme drevodom. Vo veľkej obývačke spojenej s kuchyňou sme ponechali priznané drevené steny. Len sme ich ošetrili špeciálnym náterom proti poškodeniu, ale štruktúra dreva i jeho pôvodná farba ostala zachovaná. 

Vhodnú klimatizáciu sme hľadali niekoľko mesiacov. Nič, čo by spĺňalo naše predstavy sme nevedeli nájsť. Nechceli sme na stenu zavesiť bielu skrinku, ktorá by absolútne nekorešpondovala s interiérom nášho domu a naším životným štýlom. Nakoniec sme objavili dizajnové klimatizácie v ZSE. Vybrali sme si model od značky Daikin v prevedení drevo dub truffel. Je to náš spoľahlivý a takmer neviditeľný člen domácnosti. (Jana, Partizánske)

Klimatizácia s cool dizajnom do detskej izby

Rôzne dizajny klimatizácií si poradia aj s náročnými požiadavkami vašich detí. Aj v detskej izbe môže klimatizácia pôsobiť ako interiérový doplnok a perfektne dotvoriť prostredie.

Naše dcéry sú už takmer teenagerky, tak sme sa minulý rok rozhodli prerobiť im detskú izbu. Keďže sa nachádza na juhovýchodnej strane, klíma do bytu bola nutnosť. Rovnako situovaná je i naša spálňa a s klimatizáciou máme tie najlepšie skúsenosti. Dievčatá si vyzdobili steny izby vlastnými kresbami a v rovnakom modernom umeleckom dizajne chceli i klimatizáciu. 

Naše očakávania naplnili v ZSE, kde nám ponúkli na výber až 21 rôznych dizajnov klimatizácií. Dcéry si nakoniec vybrali jeden z dizajnov klimatizácie Daikin v prevedení graffiti sprej čiernobiely. Do novej detskej izby zapasovala perfektne a vyzerá ako by ju dievčatá samy pokreslili. (Ľubica, Bratislava)

Klimatizácia, ktorá vylepší váš interiér

Nadčasový vzhľad dizajnových klimatizácií dokáže pozdvihnúť aj ten najmodernejší interiér. Samozrejmosťou sú smart funkcie ako ovládanie klimatizácie prostredníctvom aplikácie v mobilnom telefóne, či chladenie bez pocitu prievanu z chladného vzduchu.

Klimatizáciu sme nechceli skrývať. Nevyžadovali sme, aby splynula s prostredím, ale aby ho plnohodnotne dotvárala ako jeden z našich umeleckých dizajnových kúskov. Náš dom je zariadený v industriálnom štýle. Veľa kovu, skla, betónu a prevažne sivé a biele odtiene. 

Chceli sme, aby bola aj naša klíma do domu v podobnom duchu. Biela plastová skrinka jednoducho neprichádzala do úvahy. Špičkovú klimatizáciu, ktorá presne spĺňala všetky naše technické i vizuálne požiadavky sme našli v ZSE. Moderný strieborný industriálny dizajn klimatizácie od Daikin nás nadchol na prvý pohľad. Klimatizácia má navyše špičkové smart funkcie, takže sme nemohli vybrať lepšie. (Rasťo, Senec)

Zdielať na

Najčítanejšie