Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Od samovraždy Ivety Bartošovej uplynulo 7 rokov: Spoznali by ste jej jediné dieťa Artura?
Zdielať na

Od samovraždy Ivety Bartošovej uplynulo 7 rokov: Spoznali by ste jej jediné dieťa Artura?

Zdroj: ISIFA

Presne dnes uplynulo 7 rokov od tragickej smrti českej speváckej legendy Ivety Bartošovej. Po blondíne zostal syn, ktorý žije nenápadný život v ústraní.

Hoci Iveta Bartošová svojho jediného syna nadovšetko milovala, nedokázala bojovať s démonmi, ktorí ju celý život prenasledovali. A tak koncom apríla skočila pod idúci vlak a svoje trápenie nadobro ukončila. 

Čo o Ivete Bartošovej predradili kolegovia, ktorí s ňou spolupracovali?

​Po populárnej speváčka neostali len pesničky, ale aj syn Artur, ktorého mala s hudobníkom Ladislavom Štaidlom. Ten na jar tohto roku podľahol koronavírusu a z Artura sa stala sirota. 24-ročný mladík si vo svojom živote preskákal kadečím a rozhodne nemal jednoduché detstvo ani dospevovanie. Celý svoj život bol pod drobnohľadom médií, preto si teraz užíva život v ústraní. 

ilustračná foto

ilustračná foto

ISIFA

artur štaidl

Profimedia.sk

Artur po svojich rodičoch zdedil pozitívny vzťah k umeniu. V minulosti mal vlastnú kapelu, ktorá sa však rozpadla. Už pár rokov sa venuje fotografovaniu a podniká aj s vodnými fajkami. Oporu má najmä v starších nevlastných bratoch, s ktorými aj istý čas býval. Kedysi sladký blonďavý chlapec v súčasnosti pôsobí trochu drsnejším imidžom. Spoznali by ste ho?

Súvisiace články

Najčítanejšie