Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lukáš Kimlička prezradil trik, ako si aj mobilom môžete urobiť dokonalé fotky: Takto na nich budete vyzerať perfektne!
Zdielať na

Lukáš Kimlička prezradil trik, ako si aj mobilom môžete urobiť dokonalé fotky: Takto na nich budete vyzerať perfektne!

Zdroj: instagram/lukaskimlicka

Jeden z našich najpopulárnejších módnych fotografov Lukáš Kimlička opísal, ako sa aj vy doma môžete odfotiť mobilom tak, aby ste vyzerali ako hviezda. Nepotrebujete k tomu žiadnu špeciálnu techniku!

Lukáš má za sebou množstvo fotení a milujú ho najmä naše celebrity. Prečo? Má talent a originálne nápady, ako výslednú fotku urobiť čo najzaujímavejšie. Fotograf tentoraz prezradil, ako si aj vy doma môžete urobiť fotky, na ktorých budete vyzerať ako modelky z časopisov. 

Čo si pre vás na Veľkú noc pripravila televízia JOJ? Pozrite sa!

​Lukáš si takto pred objektív posadil bývalú missku Kristínu Krajčírovú. Hoci na výsledných fotkách vyzerá akoby obaja boli v profesionálnom ateliéri, omyl!  "Ateliér sme spravili z obývačky a foťák som opäť nahradil mobilom. Pridávam tam aj zopár fotiek z backstage, aspoň vidíte, že taký domáci ateliér nie je nič komplikované," povedal Kimlička. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lukas Kimlicka (@lukaskimlicka)

Nebyť práve fotiek zo zákulisia, asi by len málokto uveril, že pochádzajú z jeho obývacej izby! Ak nabudúce budete potrebovať nejaké pekné fotky, môžete si ich urobiť aj doma. Nezabudnite však na jednu, najdôležitejšiu vec. "K peknej fotke vám stačí dobré svetlo (najlepšie pred oknom alebo pred balkónom), biela plachta ako pozadie a strieborná odrazka, ktorá vám spraví ešte lepšie svetlo," to je rada na záver od Lukáša. Perfektné, čo poviete?

Súvisiace články

Najčítanejšie