Jasno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Po nevydarenej plastike pŕs jej odpadla bradavka: FOTO je len pre silnejšie povahy!
Zdielať na

Po nevydarenej plastike pŕs jej odpadla bradavka: FOTO je len pre silnejšie povahy!

Zdroj: Profimedia.sk

Matka dvoch detí nebola spokojná so svojimi prsiami a malým zadkom. Preto sa rozhodla pre plastiky, ktoré nedopadli dobre...

Cherrise sa rozhodla, že po odkojení dvoch deti si dopraje malé vylepšenie svojho tela. Hoci býva v Anglicku, našla si kliniku v Turecku, ktorá ju vyšla podstatne lacnejšie. Navyše s jej výsledkami boli spokojné štyri jej známe, takže nebol dôvod, aby im nedôverovala. Vtedy ešte netušila, ako veľmi sa mýli!

“Keď som sa po 8 hodinovej operácii prebrala, cítila som sa hrozne. Nevládala som zodvihnúť svoju hlavu a sestričky som prosila, aby mi pomohli. Tie však nehovorili po anglicky,” zdôverila sa kráska pre magazín The Sun. Po dvoch dňoch sa jej stav nezlepšil, takže jej implantáty zo zadku museli nakoniec vybrať. “Hneď potom som sa cítila lepšie. Neverila som vlastným očiam, keď som videla vybraté implantáty! Tie sa totiž dávajú do pŕs a nie do pozadia,” opisuje Cherrise. Ani jej prsia neboli úplne v poriadku - boli opuchnuté a rany okolo bradaviek jej krvácali.

Profimedia.sk

​Po návrate do Anglicka sa jej stav nezlepšoval a prsia ju stále boleli. Nezostávalo jej nič iné, ako opäť navštíviť lekára. Ten jej povedal, že má rany po operácii zapálene a každý deň musí chodiť do nemocnice na preväzy. “Jedného dňa, keď mi dávali dole bandáž, s obväzom odpadla aj moja bradavka! V tom momente som odpadla. Miesto bradavky mi na jednom prsníku ostala diera, ktorá strašne zapáchala,” opisuje horor, ktorý zažila. Ak sa jej infekcia zhorší, implantáty jej budú musieť vybrať a dokonca jej hrozí otrava krvi. “Ľutujem, že som operáciu vôbec podstúpila a dúfam, že mojim príbehom varujem iné ženy pred nekalými praktikami niektorých kliník,” dodala na záver.

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie