Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Šokujúci pohľad na krásnu zdravotnú sestru z Talianska: TOTO s ňou urobil koronavírus
Zdielať na

Šokujúci pohľad na krásnu zdravotnú sestru z Talianska: TOTO s ňou urobil koronavírus

Zdroj: Instagram/alessiabonari_

Taliansko je jednou z najpostihnutejších európskych krajín koronavírusom. Tu je spoveď jednej zo zdravotných sestier, ktorá je v prvej línii boja s chorobou.

Ešte pred pár týždňami žila Alessa spokojný a takmer bezproblémový život. Všetko sa zmenilo, keď v krajine začal besniť koronavírus...

Nezabudnite už v nedeľu večer na JOJ-ke sledovať pohnuté osudy ľudí v relácii V siedmom nebi

​Ako zdravotná sestra každý deň nasadzuje svoj život len preto, aby pomáhala pacientom, ktorí sa nakazili spomínaným vírusom. To, čo sa aktuálne deje v Taliansku, si asi nikto z nás nevie predstaviť... Jej fotka, ktorú zverejnila na Instagrame, hovorí za všetko, no jej slová sú ešte bolestivejšie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alessia Bonari (@alessiabonari_),

"Aj ja mám strach, no nie z nakupovania, ale z toho, že musím ísť do práce. Bojím sa, že sa maska dosť dobre neprilepí na tvár alebo, že sa špinavými rukami dotknem samej seba, že okuliare niečo prepustia. Som fyzicky unavená, pretože nosiť ochranné pomôcky, je zložité. Pod plášťom sa potím a keď som v ňom, nemôžem ísť šesť hodín na toaletu ani sa napiť. Som psychicky unavená rovnako ako moji kolegovia, ktorí takto pracujú už týždne. Nič nám však nezabráni, aby sme svoju prácu robili takto dobre ako vždy," napísala úprimné slová sestrička, ktorej na sociálnych sieťach ďakujú tisíce ľudí za to, čo robí pre iných. Alessa zároveň všetkých ľudí vyzvala a poprosila o jedinú vec: "Prosím vás, zostaňte doma a chráňte tých najzraniteľnejších. Aj mladí ľudia sa môžu nakaziť. Ja si nemôžem dovoliť ten komfort a odísť do domácej karantény. Musím ísť do práce a urobiť svoj diel. Urobte ten svoj a zostaňte doma."

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alessia Bonari (@alessiabonari_),

Súvisiace články

Najčítanejšie