Zatiahnuté
18°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Keď svojim fanúšikom prezradila, koľko má rokov, neverili jej: TOTO nie je možné!
Zdielať na

Keď svojim fanúšikom prezradila, koľko má rokov, neverili jej: TOTO nie je možné!

Zdroj: Instagram

Niektoré influencerky dokážu svojich fanúšikov poriadne prekvapiť. Modelke a televíznej hviezdičke Amber Lancaster sa to podarilo, keď zverejnila svoj skutočný vek. Tipnete si, koľko má rokov?

Kým niektoré ženy robia všetko pre to, aby vyzerali čo najmladšie, iným sa to darí bez väčších problémov. Americká modelka Amber patrí rozhodne do tej druhej skupiny. 

Ako sa správne starať o pleť pod rúškom alebo respirátorom? Poradí vám odborníčka!

​Pri pohľade na ňu by ste povedali, že sa pozeráte na atraktívnu dvadsiatničku. Aj preto mnohých prekvapilo, keď pred časom na sociálnych sieťach prezradila svoj skutočný vek. Tak schválene, koľko rokov by ste jej tipovali?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amber Lancaster (@amberlancaster)

Neuveríte, no Amber túto jeseň oslávi svoje 42. narodeniny! Ako je možné, že vyzerá tak mlado? Za všetko môže vraj genetika a ešte dôkladná starostlivosť o pleť! 15 rokov používa krém tretinoín, ide vlastne o farmaceutický retinol, sérum s vitamínom C a dva obyčajné krémy na hydratáciu pokožky. Rozhodne teda nevsadila na prehnane drahé prípravky a aj s priemernými dosiahla neuveriteľné výsledky. 

@amberlancaster007 1980 baby ✌? #agecheckchallenge #agechallenge #over40 #fyp #momsoftiktok #skincareroutine #tretinoin ♬ original sound - Antonio ✪
@amberlancaster007 Here are just 4 skincare products I love and swear by ❤️ #skincareroutine #skincare101 #over40 #slugging #tretinoin #vitamincserum #holygrailskincare ♬ original sound - Amber Lancaster

Súvisiace články

Najčítanejšie