Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Trendy účesy na rok 2024: Dámy, vlasy sa budú radikálne skracovať!
Zdielať na

Trendy účesy na rok 2024: Dámy, vlasy sa budú radikálne skracovať!

Zdroj: Instagram/haileybieber

Ak ide o korunu krásy, nič nie je krajšie ako lesklé a zdravé vlasy. Aj preto sa mnohé ženy rozhodnú pre kratšie strihy a účesy, ktoré vlasy odľahčia. A práve také budú tento rok hitom!

Trendy na nasledujúce mesiace hovoria jasne - hitom budú jednoduché, no krátke strihy! Presne tie totiž vašu korunu krásy odľahčia. Na ktorú z týchto klasík vsadíte vy?

Ako sa starať o vlasy, aby boli krásne? Poradí vám odboníčka!

​Mikádo

Stále populárny účes siahajúci po bradu je jedným z hitov, ktoré na ženách tento rok uvidíte takmer všade! Ak máte vlnité vlasy, nebudete si ich musieť nejako extra upravovať. Naopak, ak rovné, pomôže vám, ak vám vlasy postupne ostrihajú a navrstvia. Rovné mikádo je populárne trošku aj vďaka Hailey Bieber, ktorá si ho zamilovala a nosí ho už niekoľko mesiacov. Popularite sa bude tešiť aj dlhšia verzia mikáda, ktorá siaha po kľúčne kosti. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Pixie účes

Krátke až chlapčensky pôsobiace strihy sa ľahko upravujú a môžete z nich vždy vyčarovať nejaký nový účes. Nemusíte sa ho báť ani vtedy, ak máte kučeravé vlasy. Práve tento účes bude absolútnym hitom aj pre vás. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Higor Giuseppe (@higorgiuseppe)

Klasická ofina

Aspoň raz v živote ju už vyskúšala asi každá jedna žena. Vybrať si môžete z množstva rôznych ofín, no trendom roku 2024 bude tá úplne klasická a postupne ostrihaná. Navyše, ak máte jemne zvlnené vlasy, bude sa vám dokonale hodiť. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa HOLLY VATTER (@hollygirldoeshair)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ashley Streicher (@streicherhair)

Súvisiace články

Najčítanejšie