Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Prišla o polovicu vlasov, dnes má nádhernú hrivu: Pomohla jej metóda, ktorá je úplne zadarmo
Zdielať na

Prišla o polovicu vlasov, dnes má nádhernú hrivu: Pomohla jej metóda, ktorá je úplne zadarmo

Zdroj: Instagram/Seerat Saini

Existuje množstvo prípravkov a procedúr, ktoré zabraňujú vypadávaniu vlasov a podporujú ich rast, no nie vždy sú účinné. Vyskúšajte šikovný trik, ktorý vraj funguje zaručene a môže si ho dovoliť úplne každý.

Beauty influencerka Seerat Saini zdieľala na sociálnej sieti video, v ktorom ukázala jednoduchú metódu, vďaka ktorej má opäť nádhernú a hustú hrivu. Jej rady zaujali takmer 2-milióny ľudí a mnohé ženy si nevedia jej vlasový tip vynachváliť, píše The Sun.

Vlasový zázrak z Indie 

Mladá žena priznala, že jej pred časom začali rapídne vypadávať vlasy a skúšala všetko možné, aby tomu zabránila. Nakoniec natrafila na starodávnu indickú techniku, ktorá pomáha tento problém riešiť už stovky rokov.  

Metódu svojich predkov sa rozhodla vyskúšať na vlastnej koži a na sociálnej sieti sa po pár týždňoch pochválila s ohromnými výsledkami. Vlasy jej prestali padať, opäť jej začali rásť a tak sa opäť pýši dokonalou hustou hrivou.

View this post on Instagram

A post shared by Seerat Saini (@seeratsaini)

Tajomstvom tejto metódy je ajurvédska masáž vlasovej pokožky. Tá sa zameriava na tlakové body, podporuje krvný obeh a zdravý a silnejší rast vlasov. Ide o tri miesta, na ktorých treba masáž prevádzať a pri pravidelnom opakovaní dosiahnete výrazné zlepšenie.  

Prvý bod je osem palcov nad líniou obočia. Druhý masážny bod je 12 prstov nad obočím. Ajurvédski praktizujúci to nazývajú „miesto lebky“ alebo najvyšší bod vášho tela. Posledný tlakový bod leží štyri prsty nad zátylkom. Toto je ďalšia oblasť vašej hlavy, ktorá dostáva menej kyslíka a výživy. 

Postupujte podľa videa a každý z týchto bodov pravidelne masírujte aspoň päť minút. Ak chcete, môžete pri masáži použiť aj olej alebo vlasovú výživu. Ženy, ktoré metódu vyskúšali, si jej účinky nevedia vynachváliť. Čo poviete, vyskúšate si to tiež?    

 

@seeratsaini_

♬ Problemas - Paris Boy

Súvisiace články

Najčítanejšie