Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Adele si sama ostrihala ofinu, výsledok baví celý internet: TOTO doma radšej neskúšajte
Zdielať na

Adele si sama ostrihala ofinu, výsledok baví celý internet: TOTO doma radšej neskúšajte

Zdroj: TikTok/adelegrieve2

Počas lockdownu si mnohé ženy vyskúšali, aké je to byť kaderníčkou a ostrihať museli všetkých členov domácnosti. Kým niektorým sa to podarilo, iné si povedali, že už nikdy viac. Do tej druhej kategórie patrí aj táto žena.

Adele Grieve zverejnila na TikToku video, v ktorom sa pokúsila ostrihať si ofinu. Na DIY videách to vyzerá úplne jednoducho, no práve jej pokus vás presvedčí, že nie je dobrý nápad skúšať to doma!

Karyn Haydu sa zverila do rúk profesionálky a urobila dobre! Vyzerá fantasticky!​

Toto doma radšej neskúšajte!​

Pandémia koronavírusu nás naučila, že sa jednoducho bez niektorých vecí a služieb musíme zaobísť. Ženy zvyknuté na pravidelné skrášľovanie v kaderníctve, beauty salóne či na masáži, odrazu zistili, že mnohé veci zvládnu úplne bez problémov aj samé doma. Nie vždy to však dopadlo podľa predstáv, najmä čo sa týka strihania a farbenia vlasov.

Táto žena k svojmu videu vtipne poznamenala, že kaderníčka z nej asi nebude a má pravdu. Jej pokus o jednoduché ostrihanie ofiny pomocou kuchynských nožníc dopadol katastrofou. Našťastie, keď sa uvidela, nerozplakala sa, a namiesto toho vybuchla smiechom, rovnako ako všetci, ktorý si jej video pozreli, píše denník Mirror. 

@adelegrieve2

i shall not take up hairdressing as a career ??

♬ Oh No - Kreepa

Máte podobne vtipnú príhodu so strihaním vlasov aj vy? Pošlite nám fotku!

TikTok/adelegrieve2

Súvisiace články

Najčítanejšie