Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Margot Robbie sa zbavila dlhých vlasov: Fíha, takýto krátky účes ešte nemala!
Zdielať na

Margot Robbie sa zbavila dlhých vlasov: Fíha, takýto krátky účes ešte nemala!

Zdroj: Profimedia

K filmovej Barbie už neodmysliteľne patrili dlhé blond vlasy, ktorým bola herečka verná už niekoľko rokov. Teraz však prekvapila príjemnou zmenou, pozrite sa, ako jej to pristane!

Austrálska herečka Margot Robbie sa zúčastnila na 10. Ročníku odovzdávania cien Breakthrough Prize, ktorá sa konala v Academy Museum of Motion Pictures v Los Angeles v Kalifornii, informuje instyle.com. 33-ročná kráska zaujala nielen čiernymi šatami, v ktorých vynikla jej postava, ale aj novým účesom, ktorý len podčiarkol jej dievčenský šarm.

Margot zvolila na túto slávnostnú príležitosť dlhú čiernu róbu bez rukávov, ktorá jej vytvorila dokonalé krivky, no ešte viac ľudí prekvapila jej vlasová premena. Herečka si nechala vlasy ostrihať na dlhšiu verziu bobu – tzv. lob, a jej vlasy majú teraz aj o niečo tmavší blond odtieň.  

Profimedia

Za jej vlasovou premenou stoja dokonca až traja hairstylisti. Kaderník Aleksey Bishop jej vlasy ostrihal na elegantný lob siahajúci po jej kľúčne kosti, odborník na farbenie - Jacob Schwartz sa postaral o nový, mierne tmavší blond odtieň a kaderník Christopher Farmer mal na starosti posledné úpravy a celkový styling.  

Fanúšikovia sú z jej premeny nadšení, čo poviete vy? Svedčí jej tento svieži jarný strih?   

Súvisiace články

Najčítanejšie